1 C
București
9 decembrie, 2023

Medicina regenerativă. Dr. Răzvan Iacob, la Academia de Sănătate

02 oct 2023, 09:15

Dr Răzvan Iacob este invitatul zilei la Academia de Sănătate.

Dr. Răzvan Iacob este medic primar gastroenterologie de la Centrul de gastroenterologie și hepatologie al Institutului Clinic Fudeni, doctor în medicină și șef de lucrări la Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila București.

Răzvan Iacob este șeful laboratorului care se ocupă cu cercetarea celulelor și posibilelor terapii celulare de la Centrul de excelență de la Fundeni.

În ediția de astăzi a Academiei de Sănătate, împreună cu academicianul dr. Irinel Popescu, realizatorul emisiunii, Dr. Răzvan Iacob ne va vorbi despre un subiect foarte interesant din medicina modernă, mai precis medicina regenerativă.

„În ea se pun foarte multe speranțe pentru vindecarea multor boli, nu toate confirmate până în momentul de față, unele însă cu potențial de a fi finalizate în viitorul nu foarte îndepărtat, se presupune, și cu efecte importante asupra sănătății populației. Cu multe aplicații în diverse afecțiuni.

De aceea aș vrea să facem împreună o incursiune în acest domeniu fascinant al medicinei regenerative, al terapiilor celulare, pentru a vedea pe unde suntem și că cam ce așteptări avem pentru viitorul – așa cum spuneam – nu foarte îndepărtat”, a explicat acad. prof. dr. Irinel Popescu.

Emisiunea va fi redifuzată luni, 2 octombrie, de la ora 11.00, pe Youtube DC News și DC Medical, dar și pe paginile de Facebook DC News și DC Medical.

02 oct 2023, 12:04

Sursa: https://www.dcnews.ro/medicina-regenerativa-dr-razvan-iacob-la-academia-de-sanatate_932531.html

Ultimă oră

Același autor