15.3 C
București
27 aprilie, 2024

Meciul România – Irlanda de Nord: Andrei Burcă: E bine că a venit acest duş rece acum şi ne aduce cu picioarele pe pământ. Trebuie să ne trezim puţin

ieri, 23:55

Andrei Burcă a declarat, vineri seară, după meciul amical România – Irlanda de Nord, scor 1-1, că el şi colegii săi nu au făcut o partidă bună şi mai au de muncit înaintea Campionatului European.

“Suntem supăraţi pentru că nu am reuşit să câştigăm. A fost un test benefic. Trebuie să ne trezim puţin. Ne-am ieşit puţin din ritm. Trebuie să fim conştienţi că n-am făcut o partidă bună şi că avem de muncit. Am fost alţii în toamnă. Acum nu ştiu ce a intervenit. Aveam aşteptări mai mari de la noi în această seară. E bine că a venit acest duş rece acum şi ne aduce cu picioarele pe pământ”, a spus Burcă.

Echipa naţională a României a terminat la egalitate vineri seara, pe teren propriu, scor 1-1, cu naţionala Irlandei de Nord, într-un meci amical disputat la Bucureşti.

Sursa: https://www.news.ro/sport/meciul-romania-irlanda-de-nord-andrei-burca-e-bine-ca-a-venit-acest-dus-rece-acum-si-ne-aduce-cu-picioarele-pe-pamant-trebuie-sa-ne-trezim-putin-1922405522442024032321532953

Ultimă oră

Același autor