17.8 C
București
3 octombrie, 2023

Maşină izbită de tramvai şi accident violent pentru Ciro Immobile, atacantul lui Lazio, la Roma

Dimineaţă de duminică înspăimântătoare pentru Ciro Immobile. Atacantul lui Lazio, în timp ce se afla la volanul maşinii sale, a intrat în coliziune cu un tramvai la Roma. Primele informaţii vorbesc despre 7 persoane rănite, transportate la spital.

35 afișări

FOTO Twitter

Fotbalistul a ieşit din Land Rover-ul său cu nasul zdrobit.

„Mă doare ceva la braţ, tramvaiul a trecut pe roşu”, au fost primele cuvinte ale atacantului.

Fotbalistul a fost dus apoi la spital pentru verificări. Fiicele sale au fost şi ele alături de el, conform Sport Mediaset.

La locul accidentului s-au aflat mai mulţi martori: „Am văzut maşina venind şi apoi accidentul, mulţi oameni în tramvai. După accident, şoferul era la pământ”.

Potrivit primelor reconstituiri, un tramvai traversa Ponte Matteotti, care face legătura între cartierele Flaminio şi Prati, iar la câţiva kilometri de stadionul olimpic a intrat în coliziune cu maşina lui Immobile, distrugând-o.

Impactul a fost suficient de violent pentru a face să deraieze tramvaiul. Mai multe vagoane au fost implicate în accident, iar primele informaţii vorbesc despre 7 persoane transportate cu ambulanţa la spital.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

astăzi, 11:54

astăzi, 11:28

ieri, 22:44

ieri, 22:10

ieri, 19:47

Sursa: https://www.mediafax.ro/sport/masina-izbita-de-tramvai-si-accident-violent-pentru-ciro-immobile-atacantul-lui-lazio-la-roma-21801484

Ultimă oră

Același autor