17.6 C
București
16 mai, 2024

Marian Vanghelie şi-a depus candidatura ca independent la Primăria Sectorului 5

Fostul primar Marian Vanghelie şi-a depus luni candidatura la Primăria Sectorului 5, ca independent, el afirmând că este susţinut de şase partide din România. El afirmă că sute de profesori l-au rugat să candideze.

„Suntem într-un moment atipic şi sper ca România să depăşească această etapă. Sunt sigur că o să scăpăm de acei securişti trădători de ţară şi nu o să le dau numele acum”, spune Vanghelie.

El a precizat că a fost rugat să candideze de către profesori din Sectorul 5.

„O parte dintre profesorii din sectorul 5 au venit către mine, pot să spun un număr de câteva sute, care m-au rugat să candidez pentru ceea ce se întâmplă în primul rând şi în primul rând în învăţământ”, adaugă Vanghelie.

Marian Vanghelie a mai anunţat că „15 directori din învăţământul sectorului 5, care au vrut să vină, şi-au asumat şi vin pe listele la şase partide, ca să facă echipă”.

„Nici în 1990 nu a fost ceea ce se întâmplă în sectorul 5, avem 1 unităţi închise, avem peste 30 de unităţi unde curg de la toalete prin clasă. Când am venit primar, nu era aşa ceva. Am schimbat învăţământul”, a mai spus Vanghelie.

”Candidez doar pentru faptul că se poate schimba. Liderii adevăraţi în lume, care au făcut istorie şi care au reuşit să întemeieze state puternice, nu au reuşit decât după ce au făcut puşcărie, au avut probleme sau diverse lucruri s-au întâmplat”, a mai declarat Vanghelie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

ieri, 23:15

Sursa: https://www.mediafax.ro/politic/marian-vanghelie-si-a-depus-candidatura-ca-independent-la-primaria-sectorului-5-22361603

Ultimă oră

Același autor