31 C
București
14 iulie, 2024

Marcel Ciolacu l-a invitat pe premierul Bavariei la Castelul lui Dracula: „Să nu mergem într-o noapte cu lună plină”

Facebook, Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu l-a invitat, marţi, pe prim-ministrul Statului Liber

să viziteze ţara noastră şi Castelul lui Dracula. Premierul a transmis, în glumă, şi un avertisment, spunând că indiferent cât de mult usturoi vor mânca, e bine să nu meargă într-o noapte cu lună plină.

Premierul Marcel Ciolacu l-a invitat pe Markus Söder, prim-ministrul Statului Liber Bavaria, în vizită în România.

”Aş dori să vă invit cât mai curând la Bucureşti, să avem şi un forum economic, să vizitaţi şi Delta Dunării şi nu în ultimul rând, Castelul lui Dracula. Eu îmi menţin părarea, indiferent de cât de mult usturoi o să mâncăm, să nu mergem într-o noapte cu lună plină ci într-o noapte cu lună normală”, a spus Ciolacu în finalul discursului susţinut.

Replica premierului bavarez a fost şi ea pe măsură.

”Cred că e suficient dacă mâncăm înainte mici, cred că conţin atât de mult usturoi încât nu vor mai avea curaj vampirii să se apropie de noi”, a răspuns Markus Söder.

Recomandare din top articole

”Vă urez succes la Campionatul European, doar dacă veţi juca împotriva Germaniei să ştiţi că nu vă mai urez succes”, a mai afirmat prim-ministrul Bavariei.

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a fost primit, marţi, de către Markus Soder, prim-ministrul Statului Liber Bavaria, la sediul Cancelariei de Stat Bavareze, în cadrul vizitei oficiale pe care o efectuează în Republica Federală Germania

Ceremonia de întâmpinare a fost urmată de şedinţa comună a celor două guverne, prilejuită de aniversarea a 25 de ani de la instituirea cooperării instituţionale româno-bavareze, potrivit programului anunţat de Executiv.

Sursa: https://www.antena3.ro/externe/marcel-ciolacu-l-a-invitat-pe-premierul-bavariei-la-castelul-lui-dracula-sa-nu-mergem-intr-o-noapte-712905.html

Ultimă oră

Același autor