14.3 C
București
18 octombrie, 2024

Marcel Ciolacu, despre Eduard Novak: Un fost şef care e frustrat că nu mai e şef

Sunt anumite anomalii în lege, spune premierul Marcel Ciolacu despre premiile de la Federaţia Română de Canotaj.

El afirmă că până propunerile vor ajunge la guvern „lucrurile vor fi foarte clare”.

Despre Eduard Novak, Ciolacu afirmă că este „un fost şef care e frustrat că nu mai e şef”.

„Nu am de ce trimite Corpul de Control. Sunt anumite anomalii în lege, dar ANS-ul a făcut o propunere să trece o COSR, COSR-ul a trimis înapoi ANS-ului propunerea în ceea ce priveşte lotul de la caiac-canoe. Nu toate propunerile. Pe aceeaşi lege care a funcţionat şi cel care a invocat această problemă. Nu l-am auzit atunci nicio vorbind că sunt anomalii în lege, dar eu sunt plin convins, am stat de vorbă şi cu domnul Covaliu şi cu doamna Lipă. Sunt ferm convins că până vor ajunge în guvern, la aprobarea noastră în guvern, lucrurile vor fi foarte clare”, spune Marcel Ciolacu.

Premierul precizează că o să facă, cu acea ocazie, „şi modificarea legislativă astfel încât să nu se mai întâmple acest lucru”.

„Dar eu înţeleg că doamna Lipă şi-a asumat intrarea într-un partid şi candidatura fiind de bună credinţă, ca şi noi. Fiind de bună credinţă pentru că toate partidele vorbesc despre sport, dar nu au niciun sportiv de talia unui campion olimpic şi mondial, cum este doamna Lipă sau cum este domnul Hăţeganu. Noi la partid am decis ca să aducem sportiv, fiindcă sportului românesc îi trebuie o nouă lege, încercând să acoperim cumva toate sporturile şi să fie o reprezentare în Parlament. Acum suntem toţi mândrii de doamna Lipă şi, nu ştiu câte au luat, vreo 5 medalii olimpice, la un moment dat, marele campioane ale României, s-o tăvălim, fiindcă nu a explicat de la început că acea sumă, de fapt, nu e destinată unei singure persoane, la 56 de persoane, pentru că a spus un fost şef care e frustrat că nu mai e şef, mi se pare un pic cam mult. Haideţi să ne respectăm campionii, chiar e păcat. L-am băgat şi pe zică Popescu în puşcărie şi ce ne-am ales? Cu ce s-a ales România şi sportul românesc? Cu nimic”, încheie Ciolacu.

Fostul ministru al sportului, Eduard Novak, a dezvăluit miercuri că secretarul general şi contabila Federaţiei Române de Canotaj ar urma să primească fiecare câte un premiu de peste 162.00 euro pentru rezultatele sportivilor români la Jocurile Olimpice de la Paris 2024.

Suma depăşeşte premiul de 140.000 euro pe care un campion olimpic, precum David Popovici, îl primeşte din partea COSR, pentru medalia de aur câştigată la Jocuri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

astăzi, 14:09

astăzi, 13:57

astăzi, 13:28

astăzi, 11:16

astăzi, 10:49

astăzi, 10:33

astăzi, 13:08

astăzi, 12:51

astăzi, 12:39

astăzi, 12:26

Sursa: https://www.mediafax.ro/politic/marcel-ciolacu-despre-eduard-novak-un-fost-sef-care-e-frustrat-ca-nu-mai-e-sef-22518676

Ultimă oră

Același autor