13.5 C
București
4 mai, 2024

Marcel Ciolacu: Am încheiat orice dialog și orice ofertă pentru Cristian Popescu PIEDONE. Îi urez, din acest moment, sănătate

Publicat: 25/04/2024, 17:39

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că a încheiat „orice dialog și orice ofertă pentru Cristian Popescu Piedone. Îi urez, din acest moment, sănătate”.

Eu am terminat. Ce am avut de spus și de transmis d-lui Cristian Popescu Piedone am încheiat. Îi urez, din acest moment, sănătate. (…) Am încheiat orice dialog și orice ofertă pentru Cristian Popescu Piedone. Eu am spus că trebuie să ne gândim la ceea ce avem de construit pentru București, să nu încercăm să rămânem blocați în visele personale, spune Marcel Ciolacu.

Primarul Sectorului 5 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone, a declarat, joi, faptul că nu se retrage din cursa pentru Primăria Capitalei.

Întrebat de jurnaliști dacă există „negocieri” în sensul retragerii lui Popescu Piedone din cursa pentru Primăria Capitalei, Ciolacu a precizat că „nu își permite” să ceară acest lucru.

N-am cerut acest lucru și nici nu-mi permit să o fac. Eu am transmis un mesaj împreună cu doamna Gabriela Firea, împreună cu toți colegii mei, primari de sector sau candidați pentru primăriile de sector, să vedem ce este mai important pentru bucureșteni și mai puțin important pentru noi, ca oameni politici sau ca persoane fizice. Și cred că în această echipă este și locul domnului Cristian Popescu Piedone pentru a construi ceva pentru București. Eu cred în primul rând că viitorul primar al Capitalei va fi doamna Gabriela Firea. Locul domnului Cristian Popescu Piedone în această echipă nu poate să fie decât ca și primar în continuare la Sectorul 5, afirma, marți, președintele PSD, Marcel Ciolacu.

CITEȘTE ȘI:

Absolventă a Universității de Stat din Republica Moldova, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Borșcevschi Olga a debutat în presă la televiziunea Realitatea TV Moldova și la site-ul Evenimentul

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Stirile Kanal D

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Știri externe –

25 Apr, 19:01

Știri politice –

25 Apr, 18:28

25 Apr, 18:17

Ultima oră

Turism –

25 Apr, 18:05

Actualitate –

25 Apr, 17:36

25 Apr, 17:08

Sursa: https://www.gandul.ro/politica/marcel-ciolacu-am-incheiat-orice-dialog-si-orice-oferta-pentru-cristian-popescu-piedone-ii-urez-din-acest-moment-sanatate-20194839

Ultimă oră

Același autor