9.8 C
București
27 aprilie, 2024

Manchester United, de vânzare. Familia Glazer poartă discuţii cu cei interesaţi

Familia Glazer se apropie de vânzarea lui Manchester United, după ce s-a întâlnit săptămâna trecută cu părţile interesate. După cum relatează Daily Mail, discuţiile dintre actualii şi potenţialii proprietari au avut loc în Manchester şi au fost în mare parte pozitive.

55 afișări

Părţile interesate au fost invitate la Jimmy Murphy Centre, folosit de obicei pentru conferinţele de presă şi activitatea presei, jurnaliştii fiind mutaţi într-o sală mai mică din recepţie pe durata întâlnirilor.

Se’ crede că familia Glazer nu este unanimă în dorinţa sa de a vinde clubul, Joel şi Avram fiind în special deschişi la ideea de a rămâne.

Cu toate acestea, intenţia unei vânzări se accelerează acum după ce vizita noilor investitori a finalizat „faza 2′ a procesului de licitaţie.

Sir Jim Ratcliffe a fost fotografiat părăsind Old Trafford săptămâna trecută, el şi consorţiul său fiind aşteptaţi să facă o a doua ofertă pentru club în zilele următoare.

Şeicul Jassim a trimis, de asemenea, reprezentanţi pentru a se întâlni cu conducerea lui United şi rămâne favorit pentru a câştiga licitaţia, având în vedere averea de care dispune.

Se crede că în cursă sunt şi ofertanţi nedeclaraţi, dar Ratcliffe şi Şeicul Jassim rămân singurele oferte publice.

În ciuda discuţiilor pozitive, familia Glazer ţine la preţul de 6 miliarde de lire sterline pe care îl cer şi care deţine cheia tranzacţiei.

Ofertele iniţiale ale celor două părţi cunoscute au fost mult sub evaluarea Glazerilor, fiecare dintre ele situându-se în jurul valorii de 4,5 miliarde de lire sterline.

Se aşteaptă ca a doua ofertă din partea tuturor părţilor interesate să fie mult mai aproape de preţul cerut, iar vânzarea se speră să fie finalizată până la sfârşitul sezonului actual.

Pe teren, echipa lui Erik ten Hag se află în faţa unui final de campanie interesant, după ce a ajuns duminică în semifinala Cupei Angliei.

United va înfrunta Brighton pe Wembley la sfârşitul lunii aprilie, cu un potenţial derby de Manchester, în ceea ce parecă va fi o finală care va trezi mult interes şi multă ambiţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Sursa: https://www.mediafax.ro/sport/manchester-united-de-vanzare-familia-glazer-poarta-discutii-cu-cei-interesati-21713022

Ultimă oră

Același autor