16.4 C
București
28 martie, 2024

Mama fetei de 12 ani, găsită ucisă în București, a fost adusă în România. Ea este audiată la Poliție

Mama fetei de 12 ani care a fost

a ajuns în această dimineață, în București, la Secția Omoruri pentru a fi audiată. Femeia a fost repatriată din Spania și aseară a intrat în țară cu autocarul, pe la Vama Nădlac. De acolo a fost preluată de mascați și adusă în București.

Isabella Neagu, jurnalist Digi24: După un drum de mai bine de 6 ore și jumătate, femeia a ajuns în fața polițiștilor de la Serviciul Omoruri, unde este audiată. Aceasta a sosit noaptea trecută în Vama Nădlac cu un microbuz, iar de acolo a fost preluată de autoritățile din România.

Nu este pentru prima dată când ea dă declarații în fața polițiștilor din România, însă, în urmă cu câteva zile, a făcut asta prin intermediul unui apel video. Atunci, femeia ar fi declarat despre ziua în care presupune că fata ei a dispărut știe doar că a plecat pentru o scurtă perioadă din casă și a lăsat-o pe cea mică în grija concubinului iar în momentul în care s-a întors femeia spune că l-a întrebat pe bărbat unde este fata iar acesta i-a răspuns că a plecat la tatăl său natural și mama spune că nu a verificat dacă cele spuse sunt sau nu adevărate.

Rămâne un dosar extrem de complex, cu multe semne de întrebare, și știm că principalul suspect este concubinul femeii, care are pe numele său un mandat de arestare în lipsă în acest moment.

Editor :

Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/mama-fetei-de-12-ani-gasita-ucisa-in-bucuresti-a-fost-adusa-in-romania-ea-este-audiata-la-politie-2379781

Ultimă oră

Același autor