18.7 C
București
30 aprilie, 2024

„Magia” reţelelor de socializare îl demască pe adevăratul Superman din Brazilia

Un avocat brazilian de 36 de ani a devenit o figură virală după ce a fost confundat cu Superman la un eveniment.

Asemănarea sa izbitoare cu Christopher Reeve a atras rapid atenţia publicului, transformându-l în senzaţie pe reţelele de socializare.

Sursa foto: X

Superman locuieşte în Brazilia. Dar poate că nici el însuşi nu ar fi ştiut acest lucru dacă nu ar fi vizitat São Paulo într-o zi. Reţelele sociale au făcut restul. În 2022, avocatul brazilian Leonardo Muylaert, în vârstă de 36 de ani, vizita São Paulo Comic Con, un eveniment dedicat culturii benzilor desenate, când un alt vizitator l-a filmat: „Este Clark Kent cel pe care îl văd?”, a întrebat el în videoclipul care a ajuns rapid la mii de vizualizări pe TikTok.

Leonardo Muylaert nici măcar nu avea un cont pe o reţea de socializare şi habar nu avea că semăna cu jurnalistul care se poate transforma în Superman.

Câteva săptămâni mai târziu, el şi-a dat seama că devenise Superman-ul brazilian, datorită asemănării sale izbitoare cu americanul Christopher Reeve, actorul care l-a interpretat pe supererou în filme. „A fost nebunesc şi amuzant să văd că atât de mulţi oameni credeau că semăn cu Superman”, a declarat el pentru AFP.

Apoi, Muylaert a decis să îmbrăţişeze această nouă identitate şi a început să poarte costumul de Superman, vizitând spitale şi şcoli din toată Brazilia.

El interacţionează cu copiii bolnavi, le oferă cadouri şi le transmite speranţă şi bucurie.

Gigantul zâmbitor, înalt de 2,03 metri, a devenit un simbol al binelui şi al compasiunii pentru mulţi.

El nu mai ezită să se afişeze pe reţele: profilul său intitulat „tallclark” de pe Instagram este urmărit de peste 115.000 de persoane.

Unul dintre videoclipurile sale a fost distribuit pe reţeaua de socializare X de James Gunn, regizorul filmului Guardians of the Galaxy şi al următorului film din saga Superman.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

astăzi, 16:41

astăzi, 16:15

astăzi, 16:02

astăzi, 13:19

astăzi, 13:18

astăzi, 11:21

astăzi, 15:45

astăzi, 02:43

astăzi, 02:17

astăzi, 00:22

Sursa: https://www.mediafax.ro/life-inedit/magia-retelelor-de-socializare-il-demasca-pe-adevaratul-superman-din-brazilia-22343917

Ultimă oră

Același autor