9.5 C
București
marți, 9 august, 2022

Jürgen Klopp reclamă programul aglomerat din acest sezon

Antrenorul lui Liverpool, Jürgen Klopp, a comparat bunăstarea jucătorilor cu schimbările climatice, considerând-o problemă de care toată lumea este conştientă, dar pe care nimeni nu este pregătit să o înfrunte.

Jürgen Klopp reclamă programul aglomerat din acestui sezon

Neamţul a făcut apel la organismele de conducere din fotbal să acţioneze înainte de a fi prea târziu.

Klopp şi-a exprimat furia faţă de faptul că ediţia din acest an a Cupei Mondiale se adaugă la programul deja încărcat al jucătorilor, turneul încheindu-se cu cinci luni înainte de încheierea sezonului intern, în luna mai.

Sezonul Premier League va fi întrerupt din 12 noiembrie până în ziua de Boxing Day (26 decembrie)pentru a găzdui evenimentul din perioada 21 noiembrie – 18 decembrie.

„Dacă mergi în finală la o Cupă Mondială şi o câştigi sau o pierzi sau un meci pentru locul trei eşti deja destul de ocupat şi apoi trebuie să începi din nou o săptămână mai târziu”, a declarat Klopp reporterilor vineri, înainte de meciul de debut al lui Liverpool în Premier League, la Fulham.

„Dacă toţi jucătorii au apoi o pauză, nu este o problemă, este bine. Este ca o pauză de iarnă, pe care am avut-o în Germania ca jucător foarte mult, patru săptămâni…

Când încep să vorbesc despre asta, mă enervez foarte tare… Este ca şi cu clima. Ştim cu toţii că trebuie să se schimbe, dar nimeni nu spune ce trebuie să facem”.

Klopp a adăugat că autorităţi precum FIFA, Premier League şi Federaţia Engleză de Fotbal trebuie să lase deoparte interesele personale şi să găsească o modalitate de a uşura povara asupra jucătorilor.

„Trebuie să existe o întâlnire în care să vorbească toţi între ei şi singurul subiect ar trebui să fie cea mai importantă parte a acestui joc – jucătorii”, a spus el.

„Problema mea este că, oricât de mult ar şti toată lumea că nu este corect, nimeni nu vorbeşte suficient de des despre asta încât să fie schimbat. Ceva trebuie să se schimbe.

„Această Cupă Mondială se întâmplă la momentul nepotrivit din motive nepotrivite”.

„Avem prea multe accidentări, asta e adevărat. Dar nu putem rezolva problemele pe care le avem timp de patru săptămâni cu un transfer. În acest moment nu are sens pentru noi. Dar fereastra de transferuri este încă deschisă, aşa că vom vedea, dar nu există planuri”. a declarat Klopp.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

astăzi, 21:57

astăzi, 21:41

astăzi, 21:32

astăzi, 17:57

astăzi, 21:15

astăzi, 13:37

astăzi, 07:55

Sursa: https://www.mediafax.ro/sport/j-rgen-klopp-reclama-programul-aglomerat-din-acest-sezon-21063575

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Social Media

11,877FaniÎmi place
241CititoriConectați-vă
12CititoriConectați-vă

Vaslui Plus