18 C
București
5 octombrie, 2023

Jocurile de noroc, interzise în localităţi. Iniţiativă depusă de Alfred Simonis

Alfred Simonis, liderul grupului PSD din Camera Deputaţilor, anunţă că a depus o iniţiativă pentru modificarea ordonanţei privind jocurile de noroc, care prevede închiderea tuturor operatorilor aflaţi în interiorul localităţilor.

„Stop jocurilor de noroc! Am depus astăzi în Parlament o iniţiativă pentru modificarea OUG 77/2009 privind organizarea şi exploatarea jocurilor de noroc, iar aceasta prevede închiderea tuturor operatorilor din acest segment aflaţi în interiorul localităţilor. Ştiu că o astfel de iniţiativă va naşte mari controverse, dar cred că este necesară în perspectiva luptei cu dependenţa faţă de jocurile de noroc”, a anunţat Alfred Simonis pe Facebook.

Potrivit acestuia, fenomenul a luat o amploare îngrijorătoare, mai ales în rândul tinerilor, aceştia dezvoltând o adicţie extrem de periculoasă: „Sute de mii de oameni suferă de pe urma acestui flagel, mai ales că spaţiile în care se poate juca se află la tot pasul. Experienţa altor state europene ne arată că localizarea sălilor de joc în afara localităţilor scade numărul jucătorilor, iar prin modificările aduse acestei legi luăm şi o măsură de prevenire a dependenţei faţă de jocurile de noroc”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

astăzi, 23:00

astăzi, 22:38

astăzi, 22:35

astăzi, 19:04

astăzi, 19:03

astăzi, 18:58

astăzi, 21:00

astăzi, 15:57

astăzi, 15:40

astăzi, 15:46

Sursa: https://www.mediafax.ro/social/jocurile-de-noroc-interzise-in-localitati-initiativa-depusa-de-alfred-simonis-21791993

Ultimă oră

Același autor