9.5 C
București
marți, 31 ianuarie, 2023

India ar putea interzice ştirile identificate drept false de autorităţi

India ia în considerare interzicerea pe reţelele de socializare a ştirilor identificate ca fiind „false” de către autorităţi, potrivit Reuters.

Guvernul indian nu va permite platformelor de socializare să găzduiască informaţii pe care le consideră false, potrivit unui proiect privind reglementarea internetului publicat în această săptămână.

Orice informaţie identificată ca fiind „falsă” de către Biroul de Informare a Presei (PIB) sau de către orice altă agenţie autorizată de guvern va fi interzisă, conform proiectului.

Odată ce informaţiile au fost identificate ca fiind de acest tip, platformele de socializare sau alţi „intermediari online” ar trebui să „depună eforturi rezonabile” pentru a se asigura că utilizatorii nu „găzduiesc, afişează, încarcă, modifică, publică, transmit, stochează, actualizează sau partajează” astfel de informaţii, mai scrie în proiect.

Guvernul indian a fost implicat în repetate rânduri în conflicte cu diverse platforme care nu au dat curs cererilor de a retrage anumite texte sau conturi pentru că ar fi răspândit dezinformări.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

ieri, 22:45

ieri, 22:32

ieri, 22:24

ieri, 22:03

ieri, 22:00

ieri, 15:02

ieri, 14:30

ieri, 13:55

Sursa: https://www.mediafax.ro/externe/india-ar-putea-interzice-stirile-identificate-drept-false-de-autoritati-21517015

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Social Media

11,877FaniÎmi place
241CititoriConectați-vă
14CititoriConectați-vă

Vaslui Plus