22.9 C
București
16 aprilie, 2024

Handbal masculin: Tudor Buguleţ, jucător de 22 de ani, transferat de campioana Dinamo Bucureşti de la Minaur Baia Mare

astăzi, 19:35

Campioana Dinamo Bucureşti a anunţat, joi, transferul jucătorului Tudor Buguleţ, de la Minaur Baia Mare, care a semnat pentru următoarele trei sezoane.

”Completăm lotul pentru următoarele trei sezoane cu un jucător tânăr şi valoros. Tudor Buguleţ (22 de ani / 1,91 m înălţime) se alătură campioanei României, urmând să evolueze pe postul de extremă dreapta, alături de Andrii Akimenko. Tudor Buguleţ este unul dintre pariurile noastre de viitor. Şi nu doar pentru Dinamo, ci şi pentru echipa naţională”, a anunţat, joi seară, Dinamo Bucureşti.

Buguleţ a jucat în ultimele trei sezoane la Minaur Baia Mare şi s-a format la Centrul de Excelenţă de la Sighişoara, unde a ajuns la vârsta de 14 ani.

Staful campioanei consieră că este un ”stângaci tehnic, cu o deosebită disponibilitate la efort, unul dintre jucătorii români cu un progres remarcabil în ultimii doi ani”.

În 2021, Buguleţ a debutat la echipa naţională de seniori, în mandatul lui Xavier Pascual.

”Sunt foarte fericit pentru această nouă provocare, pentru că Dinamo este cea mai bună echipă din România. Abia aştept să simt atmosfera făcută de suporteri şi să sărbătorim împreună orice victorie. Voi trage pentru îndeplinrea obiectivelor. Hai, Dinamo!”, este declaraţia noului jucător al campioanei.

Sursa: https://www.news.ro/sport/handbal-masculin-tudor-bugulet-jucator-de-22-de-ani-transferat-de-campioana-dinamo-bucuresti-de-la-minaur-baia-mare-1922403525592023051921135789

Ultimă oră

Același autor