16.9 C
București
7 mai, 2024

Haaland ar putea reveni pentru meciul lui City cu Nottingham Forest, a dat de înţeles Guardiola

Manchester City l-ar putea recupera pe Erling Haaland pentru meciul de duminică din Premier League cu Nottingham Forest, a lăsat să se înţeleagă antrenorul Pep Guardiola.

Manchester City l-ar putea avea în teren pe Erling Haaland în meciul de duminică din Premier League cu Nottingham Forest, a lăsat să se înţeleagă managerul lui City, Pep Guardiola, după victoria categorică de joi cu 4-0 în faţa lui Brighton.

Atacantul, care se află în fruntea clasamentului golgheterilor din acest sezon alături de Cole Palmer de la Chelsea, cu 20 de goluri, a lipsit atât de la meciul de joi din campionat, cât şi de la victoria din semifinala Cupei Angliei cu Chelsea, din cauza unei accidentări.

„Prefer să îl am pe Erling la dispoziţie decât să am echipa fără el”, a declarat Guardiola, citat de Reuters. „Am vorbit cu el şi a spus că se simte mai bine”, a adăugat el.

City a urcat pe locul 2, la un punct în spatele liderului Arsenal după victoria de la Brighton, dar are un meci mai puţin disputat faţă de ”tunari”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Sursa: https://www.mediafax.ro/sport/haaland-ar-putea-reveni-pentru-meciul-lui-city-cu-nottingham-forest-a-dat-de-inteles-guardiola-22358315

Ultimă oră

Același autor