22.6 C
București
7 mai, 2024

Gabriela Firea SPULBERĂ acuzațiile lui Nicușor Dan: „Rechini imobiliari buni sunt prietenii domniilor lor, ar fi vorba de abuz în serviciu”

Publicat: 26/04/2024, 22:57

Gabriela Firea, actualul candidat la Primăria Capitalei, a reacționat la acuzațiile lui Nicușor Dan, cu privire la scandalul Puz-urilor. Gabi Firea a vorbit despre mașinăria de corupție pe care actualul edil ar susține-o.

Gabriela Firea, actualul candidat al PSD-ului la Primăria Capitalei, a precizat că acuzațiile lui Nicușor Dan sunt doar vorbe politice și nu există nicio bază pentru declarațiile pe care le face. Gabriela Firea declarat că Nicușor Dan ar fi semnat anumite Puz-uri în mod abuziv, iar plângerile cu privire la aceste nereguli sunt cercetate de autorități.

„Un primar nu trebuie să se substituie instituțiilor statului. Dacă ar fi adevărat ceea ce spune Primarul general actual, cu siguranță instituțiile statului care își fac datoria ar fi scos la iveală aceste ilegalități. Sunt doar vorbe în vânt, sunt doar vorbe politice. În realitate, dacă într-adevăr și o fie și o singură autorizație de construire ar fi fost aprobată în mandatul meu, ilegal, cu siguranță, la câte plângeri mi-a făcut actualul primar, multe, multe zeci. Cu siguranță acele dosare ar fi scos la iveală acte de corupție, așa cum spune domnia sa. Vreau de asemenea să spun un lucru dacă partidul care îl susține în continuare ar fi constatat că regulamentele urbanistice, legea care până la urmă este baza dezvoltării oricărui oraș, nu este în regulă, cu siguranță ar fi venit în Parlament cu amendamente în care să reglementeze.”, a declarat Gabriela Firea.

Gabriela Firea, despre Puz-urile lui Nicușor Dan: „Apartamente pentru tineri, s-au scumpit cu 30%”

Gabriela Firea a adăugat că, din cauza blocării semnării unor Puz-uri de către Administrația lui Nicușor Dan, prețul apartamentelor pentru tineri, au crescut cu 30%.

„Ce am constat e că există două tipuri de rechini: rechini imobiliari buni, rechini imobiliari răi. Cei buni sunt prietenii domniilor lor, pentru care au și acordat în această perioadă. Sunt plângeri făcute și se analizează aceste lucruri, cum s-au luat peste rând, în mod intenționat, firește, din interes, și se analizează în ce măsură este vorba despre abuz în serviciu, pentru că despre asta ar fi vorba. Dar ce este important în București? Apartamentele pentru tineri, deci nu bogătași, cum spune el, nu palate, nu piscine, apartamente pentru tineri, s-au scumpit cu 30%, chiar mai mult de 30% pentru că acele proiecte imobiliare s-au blocat., a conchis Gabriela Firea.

CITEȘTE ȘI:

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Stirile Kanal D

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Știri externe –

27 Apr, 00:56

Știri politice –

27 Apr, 00:02

26 Apr, 23:58

Ultima oră

Actualitate –

26 Apr, 23:10

Vremea –

26 Apr, 23:06

26 Apr, 22:55

Sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/gabriela-firea-spulbera-acuzatiile-lui-nicusor-dan-rechini-imobiliari-buni-sunt-prietenii-domniilor-lor-ar-fi-vorba-de-abuz-in-serviciu-20195928

Ultimă oră

Același autor