12.4 C
București
4 mai, 2024

Gabriela FIREA pe teren, la AVARIA de apă caldă/Nu l-am găsit, însă, pe actualul PRIMAR general acolo…

Publicat: 24/04/2024, 18:54

Angajații Termoenergetica sunt acum pe teren ca să remedieze avaria care a lăsat fără apă caldă jumătate de București. Fostul primar al Capitalei și candidat la un nou mandat, Gabriela Firea, a mers în teren, ca să discute cu echipa de muncitori. L-a căutat și pe actualul edil, Nicușor Dan, pe teren, însă nu l-a văzut nicăieri.

ELCEN a anunțat o avarie majoră care s-a petrecut marți seara, în secțiunea deservită de de CET București Vest. A fost afectată ctivitatea termocentralei, provocând oprirea echipamentelor aflate în funcțiune din cauza pierderilor masive de apă din rețeaua de termoficare. A avut loc și o a doua spărtură, de data aceasta în secțiunea CET Grozăvești. Lucru care a dus la sistarea apei de adaos și la oprirea echipamentelor din centrală.

Echipele Termoenergetica muncesc de zor la remedierea situației. candidatul la Primăria capitalei, Gabriela Firea, a mers în teren, ca să stea de vorbă cu echipa.

Am fost în locul unde s-a produs avaria care a lăsat jumătate din București fără apă caldă. Angajații Termoenergetica sunt niște oameni de nădejde, care muncesc mereu din greu ca bucureștenii să sufere cât mai puțin. I-am apreciat mult în mandatul trecut și la fel voi face după 9 iunie! Locul unui primar este pe teren, pe șantiere și acolo unde sunt probleme! Primarul este un om al soluțiilor, nu al blocajelor! Nu l-am găsit, însă, pe actualul primar general acolo…poate se lupta la tribunal cu vreun așa-zis rechin imobiliar, a anunțat Gabriela Firea pe Facebook.

Până în seara de miercuri, în intervalul 20.00-22.00, avaria se va remedia, iar cetățenii vor avea din nou apă caldă joi dimineața, spun angajații Termoenergetica.

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Stirile Kanal D

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Știri politice –

25 Apr, 00:45

25 Apr, 00:35

Video –

25 Apr, 00:17

Ultima oră

25 Apr, 00:10

25 Apr, 00:02

24 Apr, 23:46

Sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/gabriela-firea-pe-teren-la-avaria-de-apa-calda-nu-l-am-gasit-insa-pe-actualul-primar-general-acolo-20193924

Ultimă oră

Același autor