16.9 C
București
7 mai, 2024

Gabriela Firea, despre scandalul azilelor: „Sunt convinsă că ADVERSARII mei politici vor folosi din plin acest subiect”

Publicat: 26/04/2024, 23:58

Gabriela Firea, candidatul Partidului Social Democrat pentru funcția de primar al Bucureștiului a dezbătut subiectul azilelor groazei subliniind faptul că, dacă ar fi știut despre abuzurile și neajunsurile din azilele de bătrâni, ar fi acționat imediat.

În contextul campaniei electorale, Firea a remarcat că subiectul azilelor de bătrâni a devenit recurent și a evidențiat importanța clarificării situației. Candidatul PSD la Primăria Capitalei și-a exprimat regretul pentru tot ceea ce s-a întâmplat și a subliniat că, dacă ar fi știut despre orice abuz sau neglijență ar fi intervenit imediat. Aceasta a recunoscut că așteaptă cu interes rezultatul anchetei.

„A revenit recurent acest subiect și categoric nu-mi face bine. Ce pot să spun? Doar că oamenii și-au dat seama că după aproape un an de zile, dacă aș fi avut cea mai mică vină, cu siguranță s-ar fi aflat din rezultatul acestei cercetări, lucru care nu s-a întâmplat. Mie îmi pare rău de tot ceea ce s-a petrecut atunci și cu siguranță dacă aș fi știut cel mai mic lucru aș fi luat atitudine. Aștept cu interes să vedem rezultatul acestei anchete, în ce măsură s-au întâmplat acele lucruri, care este încălcarea de lege, cine sunt vinovații, dacă sunt vinovați. Ca orice cetățean, aștept și eu”, a spus Firea.

Firea a recunoscut că este conștientă de faptul că adversarii săi politici vor folosi acest subiect împotriva ei, dar și-a exprimat încrederea că adevărul va ieși la iveală în urma anchetei.

„Categoric nu-mi face bine și sunt convinsă că adversarii mei vor folosi din plin acest subiect. Clar îmi reproșez. Categoric că a fost o greșeală. Până acum, din întâlniri directe cu bucureștenii, cei mai mulți îmi spun că dacă ar fi fost vinovată sau dacă s-ar fi dovedit o vinovăție, ar fi știut toată lumea, că a trecut aproape un an. Probabil că sunt și persoane care așteaptă să afle oficial dintr-o comunicare oficială, nu doar dintr-o deducție logică asupra faptului că a trecut aproape un an și nu s-a mai întâmplat nimic”, afirmă Firea.

Sursa video: Digi 24

CITEȘTE ȘI:

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Stirile Kanal D

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Știri externe –

27 Apr, 00:56

Știri politice –

27 Apr, 00:02

Actualitate –

26 Apr, 23:10

Ultima oră

Vremea –

26 Apr, 23:06

26 Apr, 22:57

26 Apr, 22:55

Sursa: https://www.gandul.ro/politica/sunt-convinsa-ca-adversarii-mei-politici-vor-folosi-din-plin-acest-subiect-20195969

Ultimă oră

Același autor