17.4 C
București
7 mai, 2024

Gabriela Firea: „Bucureștiul s-a dezvoltat HAOTIC în ultimii 34 de ani. Nu cred că se poate imputa mandatului meu”

Publicat: 26/04/2024, 22:55

Gabriela Firea, candidatul Partidului Social Democrat pentru funcția de primar al Bucureștiului a dezbătut problema dezvoltării urbane, argumentând că dezvoltarea haotică a orașului nu poate fi pusă în totalitate pe seama mandatului său, ci este consecința unui proces de lungă durată care a durat 34 de ani.

a susținut că soluția pentru o dezvoltare urbană echilibrată și sustenabilă este dialogul între autorități, mediul privat și cetățeni. Ea a pledat pentru existența unei infrastructuri adecvate, inclusiv trotuare, parcări, spații verzi și parcuri, pentru a crea un mediu urban plăcut și funcțional.

„Bucureștiul s-a dezvoltat haotic timp de 34 de ani. Nu cred că se poate imputa mandatului meu pentru că noi am respectat toate legile urbanistice și noi am discutat cu toate asociațiile de investitori și de antreprenori și camere de comerț străine și americană, germană, franceză, și investitorii români și întotdeauna asta a fost discuția și acesta a fost dialogul. Tot ceea ce se construiește, în primul rând, să arate armonios, în ceea ce privește dezvoltarea orașului, să nu fie o dezvoltare haotică și să fie prietenoasă cu oamenii, cu cetățenii. Să avem trotuare, să avem parcări, spații verzi, parcuri. Pentru că și eu sunt mamă, sunt părinte și mie nici mie nu-mi place să văd blocuri peste blocuri care nu au parcări, care nu au spații verzi, after school, școală, creșă și așa mai departe. Dar asta înseamnă să ai dialog. Eu cred că asta este soluția. Mediul privat nu este dușmanul instituțiilor statului și viceversa. Peste tot în această lume, statul colaborează în sens pozitiv cu privatul, în interesul cetățeanului”, a spus Gabriela Firea

Sursa video – Digi24

CITEȘTE ȘI:

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Stirile Kanal D

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Știri externe –

27 Apr, 00:56

Știri politice –

27 Apr, 00:02

26 Apr, 23:58

Ultima oră

Actualitate –

26 Apr, 23:10

Vremea –

26 Apr, 23:06

26 Apr, 22:57

Sursa: https://www.gandul.ro/politica/bucurestiul-s-a-dezvoltat-haotic-in-ultimii-34-de-ani-20195922

Ultimă oră

Același autor