34.8 C
București
20 iunie, 2024

FOTO: Jandarmii au împânzit zona Arcul de Triumf din Capitală, înaintea meciului Dinamo București – Poli Timișoara

FOTO: Jandarmii au împânzit zona Arcul de Triumf din Capitală, înaintea meciului Dinamo București – Poli Timișoara / Sursa foto: Alexandra Pandrea (GANDUL)

Publicat: 12/03/2023, 13:13

Jandarmii au împânzit zona Arcul de Triumf din Capitală, înaintea meciului Dinamo București – Poli Timișoara. Stadionul se anunță a fi arhiplin, mai ales că biletele s-au epuizat în 24 de ore de la punerea în vânzare.

Sute de suporteri ai celor două echipe au mers, duminică, în jurul orei prânzului, la Stadiului „Arcul de Triumf”. Jandarmeria a luat măsuri speciale de securitate pentru a preîntâmpina eventualele conflicte spontane.

Meciul dintre Dinamo și Poli Timișoara este decisiv pentru calificarea „câinilor” în play-off ligii secunde.

Vlad Iacob, anunț de ultimă oră pentru fanii lui Dinamo

Vlad Iacob a anunțat chiar înaintea meciului dintre Dinamo și Poli Timișoara că roș-albii își doresc un director sportiv.

Administratorul special al lui

speră să aducă în cel mai scurt timp un director sportiv.

„Vrem să aducem un director sportiv care să se ocupe de echipă. Am pe cineva în minte, am purtat discuții cu el încă de la începutul sezonului cu această persoană și sper să-l anunțăm cât mai curând”, a spus Vlad Iacob, citat de

Andrei Nicolescu, anunț pentru suporterii lui Dinamo: „Vom coopta și alți antreprenori!”

Aproape de play-off-ul din Liga 2,

ar putea să primească „întăriri” în a doua parte a acestui an.

„Cu siguranță vom coopta și alți antreprenori! E un drum firesc, anunțat, de altfel, și în comunicat. Cred că e util să fac o precizare: nu cautăm, nu ne asteptăm, nu visăm la „finanțatori”. Da, vă rog, să puneți și ghilimelele. Nu ne imaginăm că vor apărea persoane exotice care să reverse râuri de bani. Nu au apărut și nu s-au revărsat până acum, n-o vor face nici de acum înainte. Și e firesc. Pentru că oamenii care au muncit banii, nu-i revarsă… investesc! Cu cap, cu planuri de afaceri, cu etape concrete și criterii bine definite. Astfel de parteneri ne dorim la Dinamo pentru a putea construi sănătos, temeinic și pe termen lung”, a transmis Andrei Nicolescu.

Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010.

Ulterior,

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Știri –

21 Mar, 12:14

21 Mar, 12:12

Social –

21 Mar, 12:08

Ultima oră

Actualitate –

21 Mar, 11:52

21 Mar, 11:38

21 Mar, 11:20

Sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/foto-masuri-securitate-inaintea-meciului-dinamo-poli-timisoara-19941326

Ultimă oră

Același autor