25 C
București
6 mai, 2024

Firea, întrebată dacă era mesaj pentru Ciolacu să candideze la prezidenţiale, atunci când a spus că vremea independenţilor a trecut: Sub nicio formă nu am formulat aşa ceva

astăzi, 12:35

Candidata PSD la Primăria Capitalei Gabriela Firea a declarat, întrebată dacă atunci când a spus că vremea independenţilor a trecut s-a referit ca Marcel Ciolacu să îşi asume o candidatură la prezidenţiale, ca lider de partid, că „sub nicio formă nu am formulat aşa ceva.”.

„Sub nicio formă şi nu am formulat aşa. Am fost şi eu jurnalist ca dumneavoastră şi sunt atentă la cuvinte. Vorbim după 10 iunie. Dar nu au trecut nici cele locale, nici cele europarlamentare. Cu tot respectul, vă rugăm frumos, haideţi să încheiem acest scrutin şi pe urmă se fac toate calculele”, a afirmat Gabriela Firea, chestionată despre faptul că atunci când a spus că vremea independenţilor a trecut şi că e nevoie de lideri asumaţi pentru alegerile prezidenţiale, e cumva un mesaj pentru Marcel Ciolacu să îşi asume, în calitate de lider al PSD, o candidatură, vineri la sediul PSD din Bucureşti.

Despre Mircea Geoană ca posibil candidat la alegerile prezidenţiale, liderul PSD Bucureşti a explicat că „orice declaraţie a mea legată de prezidenţiale ar fi total neserioasă şi inadecvată câtă vreme acum suntem implicaţi în campania pentru alegerile locale”.

Gabriela Firea a declarat, vineri, că „a cam trecut vremea candidaţilor independenţi”, referindu-se la alegerile prezidenţiale.

„Apropo şi de alegerile prezidenţiale, cred că a cam trecut vremea candidaţilor independenţi. De ce? Pentru că cetăţenii nu-şi doresc acest lucru, îşi doresc oameni politici asumaţi, cu bune, cu rele, cu greşeli, cu recunoaşterea greşelilor”, a spus Firea.

Sursa: https://www.news.ro/politic-intern/firea-intrebata-daca-era-mesaj-pentru-ciolacu-sa-candideze-la-prezidentiale-atunci-cand-a-spus-ca-vremea-independentilor-a-trecut-sub-nicio-forma-nu-am-formulat-asa-ceva-1922403526002024041221572372

Ultimă oră

Același autor