17.4 C
București
8 mai, 2024

Firea în competiția pentru București, pe culoarul Piedone, îi vine MĂNUȘĂ lui Nicușor Dan. Practic, electoratul de stânga se splitează în favoarea sa

Publicat: 26/04/2024, 22:25

Intrarea Gabrielei Firea în competiția pentru Primăria Generală București, pe culoarul Piedone, este un ajutor nesperat, crede Nicușor Dan. Practic, electoratul de stânga se splitează în favoarea sa, susține primarul în funcție. Întotdeauna, electoratul din București s-a poziționat stânga-dreapta. În acest moment, Dreapta are un candidat unic, Nicușor, iar Stânga doi, și nu oricare, ci de mare anvergură, care se pot canibaliza, previzionează candidatul susținut de opoziție.

Candidatura Gabielei Firea la București este mană cerească, sugerează Nicușor Dan. Piedone va fi adevăratul adversar, crede primarul susținut de dreapta unită.

Fără discuție, mă avantajează (candidatura Gabrielei Firea n.r.). Deci noi avem pe eterna luptă între dreapta și stânga în București, avem un public de dreapta, un public de stânga. Pe publicul de dreapta avem doi candidați. Pe publicul de stângă avem doi mari candidați Gabriela Firea și Cristian Popescu Piedone. Toate sondajele și discuțiile pe care le-am avut și le avem în toată această campanie de strângere de semnături spun că pe acest bazin, să-i spunem PSD-stânga, Cristian Popescu Piedone e mai dorit decât Gabriela Firea. Deci, lupta fiind o luptă într-un singur tur va fi între mine. PSD propus-o pe doamna Firea special ca să pună o talpă domnului Piedone.

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Stirile Kanal D

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Știri politice –

26 Apr, 22:55

Știri externe –

26 Apr, 22:34

26 Apr, 22:30

Ultima oră

26 Apr, 21:43

26 Apr, 21:28

Sursa: https://www.gandul.ro/politica/firea-in-competitia-pentru-bucuresti-pe-culoarul-piedone-ii-vine-manusa-lui-nicusor-dan-practic-electoratul-de-stanga-se-spliteaza-in-favoarea-sa-20195926

Ultimă oră

Același autor