21.8 C
București
28 octombrie, 2024

Fără CĂLDURĂ în București. Administratorii de bloc se revoltă: „În multe cartiere din Capitală este apă caldă, în altele, nu. Nu înțeleg logica”

Publicat: 28/10/2024, 12:26

Întârzie furnizarea căldurii în Capitală, iar veștile care vin de la Termoenergetica nu sunt tocmai bune.

Bucureștenii se tem că vor îngheța de frig în case la iarnă.

Care este situația în Aviației

În multe blocuri sunt încă probleme cu rețeaua de termoficare și asta se întâmplă într-un moment în care nici măcar nu au început probele la căldură.

De altfel, și administratorii blocurilor încep să-și pună tot felul de întrebări legate de modul în care Termoenergetica alege să facă distribuția agentului termic.

Locuitorii Capitalei tremură la gândul că urmează o iarnă dificilă.

„În cartierul Aviației, din șase puncte termice, am înțeles că se livrează căldură doar în aria de acoperire a trei puncte. Multe blocuri nu au căldură și apă caldă. S-au tot interesat locatarii la Termoenergetica și se pare că ar fi o avarie în cartier.

În multe alte locuri din Capitală este apă caldă și căldură, iar în alte zone nu este. Nici eu nu înțeleg care este logica livrării agentului termic și a apei calde.

Noroc că este cald afară și Dumnezeu ține cu noi, nu tremurăm în case” , a reacționat un administrator de bloc într-o intervenție la România TV.

Fără apă caldă și căldură în sute de blocuri

Între timp, Termoenergetica anunță că sute de blocuri din sectoarele 3,4 și 6 vor rămâne în perioada următoare fără apă caldă și căldură din cauza unor lucrări.

Potrivit unui comunicat al companiei, intervențiile sunt necesare pentru efectuarea unor reparații care vizează reducerea pierderilor și a riscului de producere a unor alte disfuncționalități.

„Vă reamintim faptul că termenele inițiale de repunere în funcțiune a sistemului de termoficare sunt estimate înainte de deschiderea șantierelor și decopertarea galeriilor. Finalizarea lucrărilor depinde de complexitatea acestora, care este în directă legătură cu starea de degradare a conductelor”, mai transmite Termoenergetica.

CITEȘTE ȘI:

Loading …

Urmărește Gândul.ro pe

Antena 3

Ce se întâmplă doctore

Stirile Kanal D

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Știri –

28 Oct, 14:33

Social –

28 Oct, 14:30

Știri externe –

28 Oct, 14:28

Ultima oră

Știri politice –

28 Oct, 14:25

Vremea –

28 Oct, 14:07

28 Oct, 14:06

Sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/fara-caldura-in-bucuresti-administratorii-de-bloc-se-revolta-in-multe-cartiere-din-capitala-este-apa-calda-in-altele-nu-nu-inteleg-logica-20339526

Ultimă oră

Același autor