34.8 C
București
20 iunie, 2024

Eugenia Nicolae, la Oracolul Vedetelor. Melodia prin care și-a ajutat sora să-și găsească sufletul pereche

14 apr 2023, 09:52

Vineri, de la ora 19:00, avem o nouă ediție a emisiunii „Oracolul Vedetelor”, la Spectacola și DC News. Eugenia Nicolae este invitata Georgianei Ioniță din această săptămână.

Eugenia Nicolae vine în platoul Spectacola și DC News, vineri, de la ora 19:00, pentru a sărbători lansarea videoclipului unei piese de suflet: Soarele și Luna. Melodie pe care artista a scris-o pentru sora sa, Grațiela, într-o perioadă în care aceasta era tristă pentru că nu își găsea sufletul pereche.

Care a fost efectul melodiei în viața Grațielei, cum arată dragostea adevărată în viziunea Eugeniei Nicolae, dar și cum a ajuns să își cunoască soțul, aflați din emisiunea „Oracolul Vedetelor”.

Despre Eugenia Nicolae

Totul în viața Eugeniei Nicolae se învârte în jurul muzicii. A crescut într-o familie în care muzica a fost la ea acasă, a urmat o educație în acest domeniu și a ajuns, la rândul ei, chiar să predea muzică la o școală din București.

În 2021 a încântat publicul și juriul la „Românii au talent”. Pavel Bartoș, impresionat de prestația ei în emisiune, a declarat că are „o voce care te unge pe suflet!”.

Începând cu 2021 a lansat o mulțime de piese care au stârnit reacții pozitive din partea publicului și oamenilor de radio: „Sus paharul”, „Inima n-o mai răbda” „De ce nu mă legeni”, „Lie” în colaborare cu Puya și multe altele. De asemenea, a lansat și trilogia „Maria”,dedicată marii interprete de folclor Maria Lătărețu, pentru care a colaborat cu PUYA și Paula Hriscu.

Artist complex, Eugenia este cea care își compune propriile piese și a colaborat de-a lungul timpului cu o mulț ime de artiști proeminenți din industria muzicală de la noi, precum Randi, Puya,Paula Hriscu, Cazanoi Brothers. De asemenea, a compus piese și pentru alți artiști români, precum Theo Rose, Elena Gheorghe, Ciska sau SPIKE.

Piesa `Lume`, realizată în colaborare cu SPIKE, a făcut înconjurul României și a fost, mai multe luni la rând, no. 1 în topul difuzărilor radio și TV

Nu ratați Oracolul Vedetelor, de vineri, 14 aprilie, ora 19:00. Emisiunea va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și DC News dar și pe DC News TV.

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania

Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en

Site: https://www.spectacola.ro/

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola

14 apr 2023, 09:18

Sursa: https://www.dcnews.ro/eugenia-nicolae-la-oracolul-vedetelor-melodia-prin-care-si-a-ajutat-sora-sa-si-gaseasca-sufletul-pereche_912480.html

Ultimă oră

Același autor