13 C
București
4 mai, 2024

Emma Răducanu continuă seria succeselor pe zgură cu o victorie în faţa Lindei Noskova

La Stuttgart Open, fostul număr 10 mondial a învins-o cu scorul de 6-0, 7-5 pe cehoaica Linda Noskova, în confruntarea din optimile de finală.

Răducanu a început în forţă disputa, câştigând primul set fără să piardă vreun game. Jocul a fost mult mai disputat în cel de-al doilea, dar, în cele din urmă, ea s-a impus şi şi-a asigurat un loc în sferturi, unde o va înfrunta pe poloneza Iga Swiatek, actualul număr unu mondial.

Jucătoarea în vârstă de 22 de ani şi-a asigurat prezenţa în sferturile de finală ale evenimentului după ce a trecut în două seturi de belgianca Elise Mertens, cu scorul de 6-3, 6-4.

Răduanu a fost adesea considerată una dintre cele mai bine cotate jucătoare care evoluează în prezent la simplu feminin. Ea a intrat în scenă în 2021, când a câştigat US Open după ce a învins-o în finală pe Leylah Fernandez din Canada în două seturi, cu scorul de 6-4, 6-3.

De atunci, Răducanu s-a confruntat cu probleme de formă fizică. Din acest motiv, ea a ratat trei din cele patru turnee de Grand Slam din sezonul 2023.

Jucătoarea de origine română a revenit la forma fizică completă la începutul acestui an şi, recent, a jucat un rol cheie în a ajuta Marea Britanie să obţină un loc în finala Cupei Billie Jean King, după ce a învins Franţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

astăzi, 08:00

astăzi, 07:59

astăzi, 07:37

astăzi, 07:04

ieri, 23:09

miercuri, 23:54

miercuri, 23:03

Sursa: https://www.mediafax.ro/sport/emma-raducanu-continua-seria-succeselor-pe-zgura-cu-o-victorie-in-fata-lindei-noskova-22346613

Ultimă oră

Același autor