9.5 C
București
marți, 9 august, 2022

Elon Musk acuză Twitter de fraudă, lupta în instanţă se încinge

Elon Musk acuză Twitter de fraudă, susţinând că platforma de socializare l-a indus în eroare cu privire la aspectele-cheie ale afacerii sale, înainte de a accepta achiziţia de 44 de miliarde de dolari.

Şeful Tesla a argumentat în dosarul depus la o instanţă din Delaware că numărul de utilizatori cărora li se poate afişa publicitate pe platformă este cu mult sub cifrele firmei, conform AFP.

„Datele Twitter s-au destrămat încet, Twitter închizând cu frenezie porţile informaţiilor într-o încercare disperată de a împiedica părţile să îi descopere frauda”, se arată în cerere.

În propriul său dosar, Twitter a respins argumentul miliardarului, numindu-l „la fel de neverosimil şi contrar faptelor pe cât pare”.

„Potrivit lui Musk, el – miliardarul fondator al mai multor companii, sfătuit de bancheri şi avocaţi de pe Wall Street – a fost păcălit de Twitter să semneze un acord de fuziune de 44 de miliarde de dolari”, a declarat Twitter.

Elon Musk a contraatacat şi a dat în judecată Twitter, intensificându-şi lupta juridică împotriva companiei de socializare în legătură cu încercarea sa de a renunţa la achiziţia de 44 de miliarde de dolari.

Musk, cea mai bogată persoană din lume şi directorul general al Tesla, a declarat pe 8 iulie că renunţă la preluare şi a acuzat Twitter că a încălcat acordul prin prezentarea eronată a numărului de conturi false de pe platforma sa.

Twitter l-a dat în judecată câteva zile mai târziu, calificând afirmaţiile privind conturile false drept o diversiune şi spunând că Musk era obligat prin contractul de fuziune să încheie tranzacţia la 54,20 dolari pe acţiune.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

astăzi, 21:57

astăzi, 21:41

astăzi, 21:32

astăzi, 17:57

astăzi, 21:15

astăzi, 13:37

astăzi, 07:55

Sursa: https://www.mediafax.ro/economic/elon-musk-acuza-twitter-de-frauda-lupta-in-instanta-se-incinge-21063643

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Social Media

11,877FaniÎmi place
241CititoriConectați-vă
12CititoriConectați-vă

Vaslui Plus