10.6 C
București
13 mai, 2024

Dublă istorică pentru România: Aur și Argint la Campionatul Mondial de Dans Sportiv din China

În acest weekend, pe 27 aprilie, s-a desfășurat la Wuhan in China, ediția 2024 a Campionatului Mondial de Dans Sportiv pentru secțiunea dansurilor Standard destinate categoriei de vârstă sub 21 de ani.

Sursa foto: Federatia Romana de Dans Sportiv

După ce cu doar o lună în urmă, în data de 30 martie 2024, la Cambrils – Spania perechile din

se încununează cu titlurile de campion si vicecampion european, a urmat această seară superbă în care perechile din România confirmă încă o dată forma sportivă excelentă cucerind aurul si argintul mondial.

Sportivii campioni mondiali sunt Butnaru Luca Teodor – Bidica Julia Denisa, legitimați la Clubul Sportiv Pas în Doi București, care sunt și deținători ai titlului de campioni europeni în 2024 Sportivii vicecampioni mondiali sunt Clit Șerban Constantin – Aurora Gioncada, legitimați la Clubul Sportiv Dinamo București, care sunt și vicecampioni europeni în 2024.

În GALERIA FOTO de mai jos puteţi vedea mai multe imagini cu sportivii români campioni mondiali.

Clasamentul în finala Campionatului Mondial U21 Standard a fost:

1. Butnaru Luca Teodor – Bidica Julia Denisa / ROU

2. Clit Serban Constantin – Aurora Gioncada / ROU

3. Madiyar Ismail – Zhanna Omaradil / Kazahstan

4. Marc Mateos – Julia Kruger / Spania

5. Vladimir Cebanu – Sofia Chiorescu / Moldova

6. Daniel Ficola – Tatiana Gonzalez Contreras / Spania

???FESTIVITATE DE PREMIERE??? ??2024 aprilie 27, Romania cucereste aurul si argintul mondial la dansurile standard categoria U21!?? ?Perechea formată din sportivii Butnaru Luca Teodor – Bidica Julia Denisa, legitimați la clubul Pas In Doi București , sunt deținătorii titlurilor de campioni mondiali si europeni în 2024 ?Perechea formată din sportivii Clit Serban Constantin – Aurora Gioncada, legitimați la Clubul Sportiv Dinamo București, sunt detinatorii titlului de vicecampioni mondiali si europeni în 2024. ?HAI ROMANIA !?? Federatia Romana de Dans Sportiv Agenția Națională pentru Sport #FRDS #WDSF #ANS #DanceSport #România #CampionatulMondial #wearedancesport

Publicată de

pe Sâmbătă, 27 aprilie 2024

Sursa: https://www.antena3.ro/actualitate/dubla-istorica-romania-aur-argint-campionatul-mondial-dans-sportiv-china-708220.html

Ultimă oră

Același autor