15.4 C
București
30 aprilie, 2024

Drulă, despre Cîrstoiu: Nu are nici în clin, nici în mânecă cu administrarea unui oraş, a unei capitale cum e Bucureştiul. Pare de o aroganţă cum nu am mai întâlnit de multă vreme în politica din România

astăzi, 19:27

Liderul USR Cătălin Drulă a declarat că medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei la Primăria Capitalei „nu are nici în clin, nici în mânecă” cu administrarea unei capitale cum este Bucureştiul. „Nu are vocaţie, nu a fost pasionat de asta”, a adăugat el, care a mai precizat că doctorul Cîrstoiu este arogant.

„Nu are nici în clin, nici în mânecă cu administrarea unei capitale cum e Bucureştiul. Nu are vocaţie, nu a fost pasionat de asta. Omul e medic. Am mai avut un experiment cu un medic, care nu s-a terminat bine, s-a terminat cu şpagă în canapea; Oprescu acum e fugit în Grecia. Pe de altă parte, pare de o aroganţă cum nu am mai întâlnit de multă vreme în politica din România. Îl întreabă colegii din presă … ‘Ne explicaţi, vă rog frumos, ce faceţi cu consultaţiile? Vă trimiteţi pacienţii de la public la privat? Nu e în regulă, nu e legal. Sunt conflicte de interese’. Nişte întrebări absolut legitime. Şi răspunde: ‘Păi, eu v-am tratat pe dumneavoastră şi colegii dumneavoastră din redacţie’. Adică, se înţelege de aici că el crede încă în rolul acela al doctorului căruia îi pupă toată mâna lumea. Aici e Bucureşti, e 2024, e Capitală”, a explicat Cătălin Drulă, miercuri la postul B1Tv.

Preşedintele USR a criticat PSD şi PNL pentru faptul că au stabilit candidaţi comuni împotriva primarilor din partidul pe care îl conduce, fără a propune proiecte concrete pentru administraţie.

„Este o bătaie de joc la adresa bucureştenilor, în primul rând. Miza lor a fost să pună candidat comun împotriva primarilor USR, a lui Nicuşor Dan. Nu am primit niciodată explicaţie de ce fac asta. Ce vreţi să faceţi? Mai multe piste de bicicletă? Să cumpăraţi mai multe autobuze? E ceva ce vă deranjează? Nu, să nu mai fie Nicuşor Dan, că nu se mai poate fura la Primăria Capitalei – de fapt, asta e miza. Întâi au luat decizia asta, după aia au ţinut România cu sufletul la gură, în timp ce ei interpretau toţi mimica şi grimasele doamnei Firea: e supărată, e foarte supărată, poate nu e chiar aşa supărată. L-au scos un pic pe la târg şi pe domnul Burduja şi până la urmă a apărut candidatul surpriză, domnul Cîrstoiu”, a completat Drulă.

El a adăugat că Nicuşor Dan „s-a apucat de asanat finanţele” Capitalei şi că oraşul a obţinut un rating bun în mandatul său. Despre Cristian Popescu Piedone, liderul USR a spus că este „pe circ, cu grătărele de fum şi funiile de usturoi”.

„Mai sunt lucruri de făcut şi o recunoaşte şi el. Eu, de exemplu, am avut o discuţie cu Nicuşor Dan destul de onestă. Trebuie în mandatul doi să extindă zona de transport alternativ; piste de biciclete… e una dintre promisiunile de campanie. Am înţeles că au fost foarte proaste proiectele care au venit din urmă. Nu mă miră – ştiu şi eu din experienţa mea de la Transporturi. Dar e de treabă şi Nicuşor e pe treabă. Asta e diferenţa. Unul e pe circ, cu grătarele de fum şi funiile de usturoi”, a spus Cătălin Drulă.

Sursa: https://www.news.ro/politic-intern/drula-despre-cirstoiu-nu-are-nici-in-clin-nici-in-maneca-cu-administrarea-unui-oras-a-unei-capitale-cum-e-bucurestiul-pare-de-o-aroganta-cum-nu-am-mai-intalnit-de-multa-vreme-in-politica-din-romania-1922402717462024041921561964

Ultimă oră

Același autor