27.8 C
București
7 mai, 2024

Dosarul fraţilor Tate va fi judecat de Tribunalul Bucureşti. Cei doi britanici, alături de două românce, sunt acuzaţi de de trafic de persoane, exploatare sexuală şi viol

Tribunalul București a decis să înceapă judecarea în cazul fraților Andrew și Tristan Tate, care sunt implicați într-un dosar de trafic de persoane împreună cu două românce. Cei doi britanici și cele două femei sunt acuzați de trafic de persoane, viol și formarea unei bande criminale pentru exploatare sexuală, însă au negat toate acuzațiile.

26 apr. 2024, 18:41

Dosarul fraţilor Tate va fi judecat de Tribunalul Bucureşti. Decizia

a fost pronunțată vineri și permite începerea judecății în cauză. Anunțul oficial menționează că probele administrate de organele de urmărire penală sunt considerate legale, iar procesul poate începe. Părțile implicate au dreptul de a contesta decizia în termen de trei zile de la comunicare: „Constată legalitatea administrării probelor şi a efectuării actelor de către organele de urmărire penală și dispune începerea judecării în cauză. Cu drept de contestație în termen de 3 zile de la comunicarea încheierii. Pronunțată (…) astăzi, 26.04.2024”.

Avocatul victimelor, Jack Beeston, aduce acuzații grave fraților Tate, susținând că aceștia încearcă să fugă din România pentru a evita problemele legale, la fel cum au făcut în trecut în Marea Britanie. El menționează că există plângeri ale victimelor din Regatul Unit, iar investigația penală a fost închisă în trecut. JAck Beeston subliniază că există acuzații separate care implică perioada când frații Tate s-au mutat în România și că procesul de extrădare a acestora în Marea Britanie a fost amânat până la soluționarea dosarului din România.

„Suntem reprezentanții femeilor britanice care au plănuit să intenteze un proces civil împotriva lui Andrew Tate în Regatul Unit încă de la începutul anului trecut. Ele au depus plângeri la Poliţie între 2013 şi 2015, dar investigaţia penală a fost închisă. Din câte ştim, există un grup diferit de victime din Regatul Unit. Sunt acuzații separate legate de aceeaşi perioadă de timp. De aici puteţi înţelege că există o perioadă de mai mulţi ani în care fraţii Tate sunt acuzaţi că ar fi comis mai multe crime, iar în timpul investigaţiilor s-au mutat în România”, a spus Jack Beeston.

Sursa: https://www.romaniatv.net/dosarul-fratilor-tate-va-fi-judecat-de-tribunalul-bucuresti-cei-doi-britanici-alaturi-de-doua-romance-sunt-acuzati-de-de-trafic-de-persoane-exploatare-sexuala-si-viol_8270743.html

Ultimă oră

Același autor