34.8 C
București
20 iunie, 2024

„Domnul te-a dorit cu El, în casa Lui” | Curg mesajele de adio ale prietenilor lui Alexandru, tânărul lovit mortal de Monica Odagiu

Prietenii lui Alexandru, tânărul de 33 de ani, lovit mortal de Monica Odagiu, au transmis mesaje emoţionante de adio pe pagina de Facebook a acestuia.

Sursa foto: Instagram-Facebook

„Viața continuă, dar amintirile nu. Domnul te-a dorit cu El, în casa Lui, dar prietenia noastră este încă aici, pe acest pământ, în inima mea, pentru totdeauna. Îmi e dor de tine prietene”, „Băi, nu cred! Dumnezeu să-l odihnească în pace!” sau „Dumnezeu să te odihnească în pace, frate! Drum lin către îngeri, Piciule!”, sunt câteva dintre mesajele de condoleanţe care au curs pe pagina de Facebook a lui Alexandru, după moartea sa.

„Este dificil să exprim întristarea în cuvinte. Această pierdere este de neînlocuit. Ai fost un prieten deosebit și te voi iubi mereu. Dumnezeu să te odihnească în pace!”, „Păcat de tinereţea lui. Dumnezeu ştie ce o fi cu el, mare păcat, singurul fiu. Odihnească-l Dumnezeu în pace”, au continuat prietenii virtuali ai lui Alexandru.

„Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace! Maica Domnului să vă ocrotească şi să vă dea putere să puteți duce cea mai mare durere pe care o aveţi în sufletele voastre”, au mai scris prietenii tânărului de 33 de ani, accidentat mortal de

Alexandru Murgu va fi înmormântat joi, 13 aprilie, la Cimitirul Vest din București.

Citeşte şi :

Pe 9 aprilie, Monica Odagiu a fost audiată mai multe ore la Brigada Poliţiei Rutiere. Imediat după producerea accidentului, a fost testată cu aparatul alcooltest, dar și pentru consumul de droguri, rezultatele fiind negative în ambele cazuri.

Un bărbat de 33 de ani a fost lovit în plin de mașina condusă de actriță. Autorităţile au efectuat manevre de resuscitare la faţa locului, dar fără succes.

Monica Odagiu a declarat că pur şi simplu omul a sărit în faţa maşinii ei

Surse din rândul anchetatorilor spun că bărbatul ar fi traversat neregulamentar.

Actriţa a declarat că pur şi simplu omul a sărit în faţa maşinii ei.

Ancheta este în plină desfăşurare, tocmai pentru a se stabili exact cum s-a produs accidentul.

Actrița Monica Odagiu era la volanul mașinii care a ucis duminică un bărbat în vârstă din București.

Vezi şi :

„S-a aruncat în fața mașinii. Nu pot să mai vorbesc”, a spus Monica Odagiu, imediat după accident.

„La data de 9 aprilie, în jurul orei 16:15, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112, cu privire la producerea unui accident de circulație pe strada Știrbei Vodă.

Din primele informații, o femeie în vârstă de 26 de ani a condus un autovehicul pe str. Știrbei Vodă dinspre Calea Victoriei, iar în dreptul stației STB Luterană, a surprins și accidentat un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani.

În urma accidentului de circulație s-a declarat decesul pietonului, după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare”, a transmis Poliția Rutieră.

Sursa: https://www.antena3.ro/actualitate/domnul-dorit-cu-el-in-casa-lui-mesaje-adio-prieteni-alexandru-lovit-mortal-monica-odagiu-671320.html

Ultimă oră

Același autor