10.1 C
București
25 octombrie, 2024

DNA percheziționează sediul Rapid din București, vizând suspiciuni de corupție

Clubul Rapid face joi obiectul unor percheziții în cinci locații situate în București și județele Ilfov și Giurgiu.

„Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, în cursul anului 2024.”, se precizează în comunicatul DNA.

În cursul zilei de joi sunt în curs de efectuare percheziții domiciliare în cinci locații situate pe raza municipiului București și a două județe (Ilfov și Giurgiu), reprezentând sediul unui club sportiv, punctul de lucru a unei societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice, transmit procurorii.

Surse neoficiale susțin că clubul în cauză ar fi CS Rapid București, club aflat în subordinea Ministerului Transporturilor. Una din persoanele vizate ar fi fostul director general al clubului, Bogdan Vasiliu, care a demisionat în vară, rămânând să se ocupe doar de echipa de handbal feminin.

Raportat la actele procedurale efectuate în această cauză,DNA precizează că va reveni cu detalii suplimentare, „atunci când împrejurările vor permite”.

Sursa: https://jurnalul.ro/stiri/justitie/perchezitii-dna-rapid-979549.html

Ultimă oră

Același autor