18.9 C
București
29 aprilie, 2024

De ce a acceptat Cîrstoiu să devină candidatul PSD – PNL la PMB / video

22.03.2024 14:14

Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD – PNL la Primăria Municipiului București, a fost invitat la DC News și DC News TV unde a explicat de ce a acceptat să devină candidatul comun al celor două partide.

Cătălin Cîrstoiu este convins că cele două partide, PSD și PNL, vor avea o abordare corectă în campania electorală și a explicat care a fost motivul pentru care a fost de acord că intre în politică, devenind candidatul PSD – PNL la Primăria Municipiului București.

„Vă așteptați la o luptă corectă în această campanie? Vă așteptați ca PNL și PSD, organizațiile de București, să vă fie alături sau vă bazați doar pe faptul că – să zicem – consilierii generali, consilierii locali sunt și ei interesați să câștige aceste alegeri?” , a întrebat Bogdan Chirieac.

„Eu sunt absolut convins că vor avea o abordare corectă. Absolut convins!

Și aș mai vrea să fac o precizare… Cei doi lideri ai partidelor, domnul prim-ministru și președintele Senatului – Ciolacu și Ciucă – sunt niște oameni care vor o schimbare reală în București. Cinstit, aceasta este și rațiunea pentru care am acceptat acest lucru, pentru că dacă nu aveam o siguranță că se dorește acest lucru, nu o făceam.

În egală măsură, vă spun că dacă voi simți că abordarea se schimbă, am să am atitudine!”, a spus Cătălin Cîrstoiu la DC News și DC News TV.

VEZI ȘI: EXCLUSIV Scandal după ce Nicușor Dan a început distrugerea Cotroceniului. Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la PMB, prima reacție / video

22 Martie 2024, 14:16

Sursa: https://www.dcnews.ro/de-ce-a-acceptat-cirstoiu-sa-devina-candidatul-psd-pnl-la-pmb-video_953454.html

Ultimă oră

Același autor