13 C
București
17 mai, 2024

Cuvinte mari de Ziua Tineretului. Mesajul lui Ciucă

Orice politician ajuns într-o funcţie de decizie are datoria morală de a se asigura că tinerii au parte de condiţii care să le favorizeze dezvoltarea profesională şi maturizarea armonioasă, spune Nicolae Ciucă, preşedintele Senatului, într-un mesaj de Ziua Tineretului.

Cuvinte mari de Ziua Tineretului

În mesajul postat pe Facebook, Nicolae Ciucă arată că Ziua Naţională a Tineretului „este o zi în care ne gândim la viitor, pentru că generaţia tânără este cea care va decide România de mâine”.

Preşedintele Senatului susţine că deceniile care urmează vor fi definite de pregătirea şi oportunităţile tinerilor de azi, dar şi de problemele şi provocările pe care le au de înfruntat acum.

El aminteşte că, atunci când a fost premier, a acordat o atenţie deosebită programelor de sprijin şi de instruire a tinerilor pentru o integrare facilă pe piaţa muncii şi facilităţi celor care vor să îşi deschidă o afacere.

„Orice politician ajuns într-o funcţie de decizie are datoria morală de a se asigura că tinerii au parte de condiţii care să le favorizeze dezvoltarea profesională şi maturizarea armonioasă. Investind în tineri, investim în România”, susţine Ciucă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

astăzi, 11:58

astăzi, 11:53

astăzi, 11:50

astăzi, 11:29

astăzi, 11:21

Sursa: https://www.mediafax.ro/politic/cuvinte-mari-de-ziua-tineretului-mesajul-lui-ciuca-22366940

Ultimă oră

Același autor