19.1 C
București
16 septembrie, 2024

Cu oferte speciale, Altex deschide cel mai mare magazin de tehnologie din România, în zona București-Nord

19:07, 6 septembrie 2024

Altex România își extinde rețeaua națională de magazine, inaugurând un nou spațiu dedicat tehnologiei pe Ș os. București-Nord, Pipera, Voluntari. Noul magazin, deschis publicului în 26 iulie 2024, devine cel mai mare de acest fel din România, oferind o experiență unică pentru cei pasionați de tehnologie, pe o suprafață comercială de peste 6.000 mp.

Situat pe Șos. Bucuresti-Nord nr.5, magazinul se desfășoară pe trei nivele și introduce un concept inovator de prezentare a produselor în spații tip shop-in-shop. Acest format oferă o experiență de cumpărături unică, nemaiîntâlnit în niciun alt magazin Altex de până acum. Clienții pot explora zone interactive, unde au posibilitatea sa testeze produsele, asigurându-se astfel că fac cele mai bune alegeri pentru nevoile lor.Noul magazin Altex impresionează prin gama sa variată de produse de ultimă generație, zone interactive pentru testare, un design modern și o organizare intuitivă. De asemenea, magazinul oferă consultanță de specialitate, un nou concept de bebecamera pentru părinți, o cafenea 5 to go, o parcare generoasă și facilități pentru încărcarea mașinilor electrice.

Cu ocazia începerii școlii și pentru a sărbători deschiderea celui mai mare magazin de tehnologie din România, între 7 și 11 septembrie, clienții vor putea beneficia de oferte speciale de deschidere în noul magazin Altex din București Nord.

„Ne-am propus să revoluționăm experiența de cumpărături și interacțiunea cu tehnologia de top. Magazinul Altex București-Nord oferă clienților săi acces la tehnologie de ultimă generație la prețuri accesibile ș i soluții complete pentru un stil de viață confortabil. Astfel, ne consolidăm angajamentul de a oferi o experiență de cumpărare excelentă, antrenantă și inovatoare. ” a declarat Raul Filip, Director Achizitii.

La parterul magazinului, clienții se pot bucura de o cafea proaspăt preparată și alte băuturi și snack-uri în zona cafenelei 5 to go.

Pentru a sprijini utilizatorii de mașini electrice, parcarea magazinului este dotată cu stații de încărcare fast-charge. În plus, clădirea magazinului este echipată cu panouri fotovoltaice, Altex continuănd astfel strategia sa de dezvoltare a energiei verzi și reducere a amprentei de carbon.

Programul magazinului este de luni până duminică între orele 9:00 – 21:00.

Despre ALTEX România

Altex este lider pe piața de retail din România, cu peste 135 de magazine deschise în țară. În aproape trei decenii de la ȋnființare, Altex s-a transformat dintr-un business local de import de televizoare, ȋn liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România.

Încă de la ȋnceput, compania Altex și-a propus să ofere produse de calitate adecvate nevoilor consumatorilor și soluții de finanțare accesibile.

Serviciul de 2X diferența versus alte magazine online sau offline asigură clienților cel mai mic preț din România.

Altex și-a diversificat, de-a lungul timpului, și serviciile, nu doar produsele. Pentru a-și ajuta clienții să aibă acces la finanțare, Altex a înființat Credex, o companie de credite de consum, care oferă soluții optime de finanțare la dobânzi scăzute, pentru achiziția articolelor de pe website și din rețeaua națională de magazine .

Sursa: https://www.curentul.info/economic-financiar/cu-oferte-speciale-altex-deschide-cel-mai-mare-magazin-de-tehnologie-din-romania-in-zona-bucuresti-nord/

Ultimă oră

Același autor