20 C
București
7 mai, 2024

Cristian Popescu PIEDONE și rețetele tradiționale/Cum se mănâncă peștele? Cu sos de matematică sau cu sos de usturoi?

Publicat: 26/04/2024, 19:26

Politicienii rămân memorabili atunci când vorbesc de rețete. Fie că ne învață cum se bea whisky fără să te îmbeți, fie că te învață câte o rețetă culinară, niciunul nu trece neobservat de public. La evenimentul de prezentare al programului său electoral pentru București, de vineri, Cristian Popescu Piedone destăinuie auditoriului cum se mănâncă peștele, în mod corect.

Cristian Popescu Piedone candidează la primăria Capitalei, iar la evenimentul de lansare a programului său pentru București a început cu o rețetă de….pește. Acesta mărturisea cu ceva timp în urmă, în cadrul

, că l-a cunoscut pe fostul primar și președinte al României, Traian Băsescu, și a învățat multe de la el. Unul dintre lucruri este cum să devii memorabil cu un preparat. Fostul președinte a preparat în cadrul unei emisiuni tv un whisky cu patru cuburi de gheață care nu te îmbată. Piedone, care mărturisea că este mai tradiționalist, a deconspirat rețeta ideală de mâncat pește.

Îl întreb pe domnia sa și pe toți cei pe care îi prind,(…) peștele se mănâncă sos de matematică sau cu sos de usturoi?

Cristian Popescu Piedone a fost acuzat de Nicușor Dan, actualul primar general al Capitalei, că și-a strâns semnăturile de susținere într-o atmosferă de bâlci, cu muzică de acordeon, funie de usturoi la gât și mâncare la pachet, la o masă din mijlocul pieței. La rândul său, Piedone face referire la contracandidatul său, actualul primar general al Capitalei, Nicușor Dan, care este profesor de matematică și care a rezolvat subiectul de la Proba Matematică de la simularea de BAC.

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Stirile Kanal D

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Economic –

26 Apr, 20:05

Știri politice –

26 Apr, 20:00

26 Apr, 19:38

Ultima oră

Actualitate –

26 Apr, 19:27

26 Apr, 19:26

Criza politică –

26 Apr, 18:48

Sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/cristian-popescu-piedone-si-a-prezentat-contractul-cu-bucurestenii-pestele-se-mananca-cu-sos-20195776

Ultimă oră

Același autor