11.1 C
București
4 mai, 2024

Cristian Popescu Piedone, la Gândul EXCLUSIV: O să duc mâine la BEM exact numărul de SEMNĂTURI al PROCENTELOR mele

Publicat: 18/04/2024, 15:04

Cristian Popescu Piedone spune că va fi primul candidat la Primăria Capitalei care-și va depune lista cu semnături și candidatura, la Biroul Electoral Central. Iar numărul de simpatizanți care i-au dat girul, sub semnătură, va fi echivalent cu procentul de voturi pe care-l va obține la alegeri. Piedone a dat asigurări, în cadrul emisiunii Gândul Exclusiv, că nu se va dezice niciodată de partidul său.

Candidatul PUSL, Cristian Popescu Piedone, spune că numărul semnăturilor de susținere de pe listele pe care le va depune la BEC va fi egalat doar de procentul voturilor pe care le va obține la alegeri. Mai mult, acesta spune că nu se va dezice de partidul al cărui membru este, în ciuda zvonurilor „de pe piață” care-l dau ca favorit neoficial al Coaliției PSD-PNL, deși aceștia au deja un candidat oficial, în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu.

Zvonurile de pe piață…. Eu nu am să mă dezic de partidul meu. Eu, mâine, în premieră, la dumneavoastră, am să depun, o să fiu primul care îmi depun semnăturile și îmi depun candidatura de primar. Vreau să vă dau tot în premieră. O să duc mâine exact numărul de semnături al procentelor mele care….. Eu pariez pe mine, nimic altcineva. Nu pariez pe nimeni. Pariez pe pe instinctul meu și câte semnături o să vedeți, o să le concretizăm la sfârșitul votului. Dar să știți că nu? Dar nu doar roabă nou-nouță sau cravată doar de timpul campaniei, după o roabă uzată. Și da, s-ar putea ca mâine să aveți surpriză la depunerea candidaturii. Felul în care îl voi depune în stilul meu atipic.

Cristian Popescu Piedone este resemnat în privința manierei în care este perceput de către votanții săi și își asumă acest fel de a fi, în ciuda faptului că ar putea să fie greșit înțeles.

Ăsta sunt, altul, mama nu mai face! Oamenii m-au înțeles și nu sunt înțeles doar în timpul campaniei electorale și sunt înțeles de 30 de ani. Eu nu pot să mă schimb. Adică nu mai face ăsta. Sunt ce-am-în gușe și-n căpușe, a mai spus Piedone.

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Stirile Kanal D

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Știri politice –

18 Apr, 16:22

Actualitate –

18 Apr, 16:15

18 Apr, 16:12

Ultima oră

18 Apr, 16:08

18 Apr, 16:00

18 Apr, 15:43

Sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/cristian-popescu-piedone-la-gandul-exclusiv-o-sa-duc-maine-exact-numarul-de-semnaturi-al-procentelor-mele-20189205

Ultimă oră

Același autor