12.2 C
București
24 octombrie, 2024

Cristian Popescu Piedone, despre referendumul propus de Nicușor Dan: „Să desființeze sectoarele și să aibă o gândire metropolitană”

Publicat: 24/10/2024, 10:05

Cristian Popescu Piedone, invitat în cadrul emisiunii „În Opoziție cu Denise Rifai”, și-a spus opinia referitoare la referendumul propus de Nicușor Dan.

Nicușor Dan a propus un referendum local referitor la împărțirea finanțelor orașului între PMB și primăriile de sector, dar și despre emiterea autorizațiilor de construcție în Capitală.

Denise Rifai: „Nicușor Dan pare că a pus steagul pe oraș și peste PSD și peste toată lumea. Vreau să înțeleg dacă dumneavoastră considerați normal și util un referendum în care să mutăm toate autorizațiile de construire în mâna Primarului Municipiului București și toate finanțele orașului în mâna aceluiași Primar, în contextul blocajului evident despre care absolut toată lumea strigă în ultimii ani” .

Cristian Popescu Piedone: „Votez ferm «Nu»”

Cristian Piedone susține că ar vota contra acestei schimbări.

„Cel mai bine este să fie așa cum este, dacă vrea să facă, să desființeze sectoarele și să aibă o gândire metropolitană. Bucureștiul a devenit obiect pentru job. Fă districte, împarte districtele și numește primar de district, fără consilii locale. Votez ferm «Nu» pentru că nu se poate, nu că nu vreau” , a precizat Cristian Popescu Piedone.

Emisiunea „În Opoziție cu Denise Rifai” o puteți urmări pe

canalul de YouTube

Vezi și

Loading …

Urmărește Gândul.ro pe

Antena 3

Ce se întâmplă doctore

Stirile Kanal D

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Marius Tucă Show –

24 Oct, 10:00

Video –

24 Oct, 09:55

Actualitate –

24 Oct, 09:36

Ultima oră

24 Oct, 08:52

Știri politice –

24 Oct, 08:30

24 Oct, 08:23

Sursa: https://www.gandul.ro/in-opozitie/cristian-popescu-piedone-despre-referendumul-propus-de-nicusor-dan-sa-desfiinteze-sectoarele-si-sa-aiba-o-gandire-metropolitana-20336508

Ultimă oră

Același autor