31 C
București
14 iulie, 2024

Cornel Dinu, operat de urgență la Spitalul Floreasca: ”Nu vreau să mă gândesc că și tata, și fratele meu au murit din cauza cancerului de colon”

Legenda lui Dinamo, Cornel Dinu, în vârstă de 74 de ani, a fost operat de urgență, la Spitalul Floreasca din București.

Sursa foto: Hepta

Potrivit unor surse, medicii i-ar fi descoperit lui

o serie de probleme la colon.

Afecțiunea nu îi pune viața în pericol, însă fostul fotbalist va petrece sărbătorile de Paște în spital.

Fostul mare fotbalist și antrenor al echipei Dinamo a acuzat probleme stomacale încă de miercuri.

Ulterior, joi, starea sa de sănătate s-a deteriorat atât de mult încât a fost nevoie să cheme ambulanța și să fie dus de urgență la spital.

La Spitalul Floreasca, el a fost supus unei intervenții chirurgicale urgente.

”Am avut noroc cu prietenul meu Gabriel Constantinescu. A venit aseară la ora 22 special pentru mine, după o zi întreagă de consultații ca să mă examineze și apoi să mă opereze. E cel mai bun gastroenterolog din România. El mi-a făcut și prima colonoscopie, în 2009. Gabi e un tip nemaipomenit, e un medic excepțional. Îl cunoaște toată România. Mare rapidist.

Mi-a explicat că 10% problemele astea sunt de la esofag, 60% de la stomac și 30% de la colon. Nu vreau să mă gândesc că și tata, și fratele meu au murit din cauza cancerului de colon.

Nu cred că mă lasă acasă până după Paște. Nici nu mă pot mișca deocamdată din pat. Nu am mâncat nimic de două zile. Sunt hrănit și hidratat prin perfuzii Îmi face rău să mă uit (n.r- din Spitalul Floreasca) la stadionul tinereții mele. A ajuns o ruină”, a spus Cornel Dinu pentru Fanatik, citat de

Sursa: https://www.antena3.ro/emisiuni/decisiv/cornel-dinu-operat-de-urgenta-671546.html

Ultimă oră

Același autor