20.2 C
București
28 martie, 2024

Consilierul general Marius Pavel, atac la primarul Nicușor Dan: ”Atât s-a putut! Mai nimic…”

Publicat: 25/05/2023, 15:56

Marius Pavel, consilier general al Municipiului București din partea PSD, face bilanțul activității lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei și susține că în mandatul acestuia nu s-a făcut ”mai nimic”.

Consilierul general Marius Pavel susține că, în urma mandatului de primar al lui Nicușor Dan, concluzia este că nu s-a făcut ”mai nimic”, deoarece acesta a început sub zodia „grelei moșteniri” și se termină sub zodia „imposturii”:

”Un mandat în care promisiunile electorale au rămas doar pe afișe. Nimic din ce a promis nu a dus la îndeplinire. Însă, de fiecare dată, a identificat, cu precizie matematică, vinovații. Toți, în afară de el. Poate că și această dedublare este un stil politic. În fond, dedublarea (activist-politician) i-a adus mandatul. Faptul că a făcut praf mandatul și Bucureștiul este o altă discuție.

Dar, din categoria dedublării, avem și povestea declarării nule a 397 de autorizații de construire. În fapt, Nicușor Dan, total neasumat, a înaintat o solicitare imperativă Primăriei Sector 2 condusă de un alt vașnic usr-ist. Însă, solicitarea lui Nicușor Dan se fundamentează, ca întreg mandatul său, pe adevăruri parțiale. Sau, mai pe românește, pe minciuni” susține Marius Pavel.

Nicușor Dan solicită Primarului Sectorului 2 să retragă 397 de autorizații de construire, adică toate autorizațiile de construire emise în perioada noiembrie 2022 – mai 2023

ironizează acțiunea lui Nicușor Dan prin care acesta ”solicită Primarului Sectorului 2 să retragă 397 de autorizații de construire. Adică, toate autorizațiile de construire emise în perioada noiembrie 2022 – mai 2023. Și, pentru a fi exact asemenea unui matematician, Nicușor Dan indică și numerele acestor autorizații. Să fie sigur că nu scapă niciuna, de la nr.484/2022 la 623/2022 și de la 1/2023 la 257/2023.

Bunul simț ne-ar putea spune că Nicușor Dan a identificat 397 de rechini imobiliari, speculatori, oameni ai fărădelegii cu care el se luptă. Nimic mai fals. Cele 397 de autorizații de construire înseamnă totalitatea autorizațiilor de construire emise de Primarul Sectorului 2 în cele 7 luni. Adică, de la modificări de debara în apartament, închis balcon și până la repararea gardului casei. Puțin probabil ca inodorul și insipidul user-ist de la Sectorul 2 să fi emis, în ultimele 7 luni, doar autorizații de construire pentru 397 de ansambluri rezidențiale. Nici măcar USR-ul care este maestrul propagandei nu poate susține așa ceva.

Argumentul folosit de Nicușor Dan este la fel de solid precum explicația căldurii care nu mai ajunge la cetățeni pentru că nu mai ajunge. Deci, argumentul folosit de Nicușor Dan este celebrul PUZ! Planul Urbanistic Zonal (PUZ) al Sectorului 2, aprobat de Consiliul General al Municipiului București în anul 2020.

Utilizând aceeași comunicare mincinoasă Nicușor Dan se prevalează de suspendarea PUZ Sector 2 aferent perioadei 17.02.2022-28.02.2023, dar solicită anularea și a autorizațiilor emise în perioada martie-mai 2023. Dacă nu ați înțeles, vă explic! Nicușor Dan ordonă Primarului Sectorului 2 să retragă autorizațiile de construire emise atunci când PUZ Sector 2 nu era suspendat, pe motiv că PUZ Sector 2 era suspendat. Ați citit bine! Aceasta este logica imbatabilă a lui Nicușor Dan. Și, cel mai probabil, deciziile luate de Nicușor Dan sunt în aceeași logică lipsită de…logică. Însă, marcate de tot felul de interese meschine care se răsfrâng asupra cetățenilor”.

”De unde nu e, nici Dumnezeu nu cere”

”Între timp,

continuă să se zbenguie în administrația publică, ordonând lucruri din ce în ce mai trăznite și care, la finalul zilei, se soldează cu amenzi și sancțiuni. Cine plătește amenzile și sancțiunile? Cetățeanul! De ce? Pentru că așa spune Nicușor Dan. Iar, când justiția îl contrazice, scoate arsenalul greu: complotul împotriva celui mai bun primar general al tuturor timpurilor… trecute!

Din păcate pentru cetățeni, mandatul lui Nicușor Dan mai durează un pic și, prin urmare, mai are timp suficient pentru a mai face niște nefăcute pe care tot cetățenii le vor plăti. Însă, mandatul lui Nicușor Dan la Primăria Municipiului București a fost un fel de nimeni-nimic. Sau, atât s-a putut ținând cont de faptul că, până la urmă, este vorba de Nicușor Dan. Adică, de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere…”, mai spune Marius Pavel.

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Actualitate –

25 May, 18:18

Cultură –

25 May, 18:08

Știri externe –

25 May, 18:07

Ultima oră

Știri politice –

25 May, 17:41

25 May, 17:38

Social –

25 May, 17:37

Sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/marius-pavel-atac-la-nicusor-dan-atat-s-a-putut-mai-nimic-19985297

Ultimă oră

Același autor