18.5 C
București
27 mai, 2024

Clotilde Armand, acuzată că a trimis la Prefectură un buget diferit de cel votat în Consiliul Local: „A întocmit un document fals”

Clotilde Armand este acuzată de consilierii locali că a trimis către Prefectură propriul proiect de buget, nu pe cel votat în ședința de Consiliu.

Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Eduard Vinatoru

este acuzată de consilierii locali că a transmis către Prefectura Municipiului București propriul proiect de buget, din care lipsesc amendamentele propuse de PSD și PNL.

Astfel, edilul Sectorului 1 a tăiat din banii destinați bisericilor, reparațiilor unităților de învățământ, parcărilor subterane, dar și din sumele alocate Spitalului de Arși.

În acest caz, consilierii locali o acuză pe Clotilde Armand de fals și de încălcarea legii.

„Doamna Armand continuă, din 2020, să încalce legea. Când am fost chemată să semnez această hotărâre, am fost surprinsă să văd că nu corespunde cu ce s-a votat.

Este o încălcare foarte gravă a democrației și a legilor din România. Grupul PSD a avut opt amendamente, iar grupul PNL 18 amendamente.

Doamna Armand nu a mai venit de anul trecut, din luna iunie, la ședințele de Consiliu Local. Bugetul s-a votat cu amendamentele noastre și așa trebuia să apară în hotărârea de Consiliu.

Practic, doamna Armand a întocmit un document fals”, a spus Daniela Popa, consilier local.

Mai mult, secretarul general al Sectorului 1 a fost demis din funcție, pentru că a refuzat să contrasemneze documentele transmise la Prefectură.

În continuare, în urma acuzațiilor, prefectul este obligat să atace în instanță proiectul de buget propus, ceea ce va face ca Primăria Sectorului 1 să rămână fără fonduri pentru investiții.

Sursa: https://www.antena3.ro/actualitate/clotilde-armand-trimis-prefectura-buget-diferit-consiliu-local-671290.html

Ultimă oră

Același autor