23.9 C
București
29 martie, 2024

Ciucă se implică în pregătirea participării la Olimpiada de la Paris 2024: întâlnire cu conducerea COSR

Premierul Nicolae Ciucă s-a întâlnit luni cu reprezentanţii Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, cu care a discutat despre pregătirea participării sportivilor români la Jocurile Olimpice de Vară de la Paris.

COMUNICAT DE PRESĂ

Premierul s-a întâlnit, la Palatul Victoria, cu preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Mihai Covaliu, şi cu secretarul general George Boroi.

Oficiali COSR au prezentat stadiul pregătirilor pentru organizarea în bune condiţii a calificării şi participării sportivilor români la Jocurile Olimpice de Vară de la Paris, în 2024.

„Fiind un an pre-olimpic, eforturile noastre trebuie concentrate şi mobilizate astfel încât, pe de o parte, să putem avea o delegaţie sportivă cât mai numeroasă la Paris, dar să creştem cât mai mult şansele de a obţine performanţă, adică medalii pentru România”, a declarat prim-ministrul Nicolae Ciucă.

Conducerea COSR a prezentat calendarul competiţiilor de calificare organizate în acest an, inclusiv participarea sportivilor români la Jocurile Europene Cracovia-Maloposka, organizate în Polonia, în perioada iunie-iulie, la care vor participa peste 150 de sportivi.

Totodată, a fost prezentat stadiul proiectului modernizării Centrului Olimpic de la Izvorani, care va intra în finanţare prin Compania Naţională de Investiţii, care va avea capacitatea de a oferi anual o bază de pregătire la standarde internaţionale pentru mii de sportivi de performanţă, din peste 20 de discipline olimpice şi neolimpice.

, pasiunile lui Ciucă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Sursa: https://www.mediafax.ro/sport/ciuca-se-implica-in-pregatirea-participarii-la-olimpiada-de-la-paris-2024-intalnire-cu-conducerea-cosr-21712772

Ultimă oră

Același autor