17.1 C
București
30 aprilie, 2024

Cîrstoiu, creștere în ultimul sondaj CURS. E la doar 4 procente de Nicușor Dan!

16.04.2024 09:46

Inquam Photos / Octav Ganea

Cîrstoiu se apropie la doar câteva procente de Nicușor Dan, Piedone scade masiv.

Cîrstoiu, creștere în ultimul sondaj CURS: E la doar 4 procente de Nicușor Dan! Dar atenție: este diferență uriașă între sondajele care au tot apărut în ultima perioadă. Este doar fotografia momentului, iar lucrurile sunt fluctuante când vine vorba de procentele candidaților.

Medicul candidat Cătălin Cîrstoiu recuperează din distanța față de contracandidați în cursa pentru Primărie. Creșterea este cu atât mai surprinzătoare cu cât vine în timpul unei perioade cu multe atacuri la adresa sa.

Piedone și Nicușor Dan sunt în scădere, conform celui mai recent sondaj CURS. Campania acestora a început cu circ în stradă din partea lui Piedone și glumițe și poze cu flori la Nicușor Dan.

La întrebarea cu cine ar vota pentru Primăria Capitalei, cei chestionați în luna aprilie au răspuns cu Cristian Popescu Piedone, 38%, Nicușor Dan 27% și Cătălin Cîrstoiu, 23%.

Comparativ cu ultimul sondaj realizat în București, Cîrstoiu este singurul candidat în creștere, de la 20 la 23%, ceea ce-l plasează la doar 4 procente de actualul primar.

Și Piedone care avea 40%, și Nicuşor Dan, 29%, au pierdut din procente.

În ceea ce privește alianța care îl susține pe managerul Spitalului Universitar, aceasta conduce detașat în cursa pentru Consiliul General, cu 48%, urmată la mare distanță de Dreapta Unită cu 24%.

De altfel, Alianța PNL – PSD își menține prima poziție, ca și în sondajele precedente.

VEZI AICI SONDAJUL INTEGRAL:

16 apr 2024, 10:07

Sursa: https://www.dcnews.ro/cirstoiu-crestere-in-ultimul-sondaj-curs-e-la-doar-4-procente-de-nicusor-dan_956054.html

Ultimă oră

Același autor