16 C
București
27 aprilie, 2024

Cîrstoiu a fost prezentat liderilor PNL la o zi după lansarea candidaturii. „Sunt legat de PNL prin tatăl meu. Mulți ați lucrat cu el”

Candidatul prezentat de PSD și PNL pentru funcția de primar general al Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu, a declarat în ședința conducerii PNL de joi, unde a primit votul de susținere, că este legat de liberali prin tatăl său, „mulți” dintre cei prezenți în sală lucrând cu Ion Cîrstoiu, spun surse politice.

„Eu sunt legat de PNL prin tatăl meu. Mulți din sală au lucrat cu tatăl meu.

Vreau să vă mulțumesc în mod real, am convingerea că nu poate fi un succes decât în echipă. Am de gând să rămân același.

Sunt convins că susținerea în special a PNL va fi esențială. Pentru mine asta e cheia. Căldura cu care m-ați primit m-a impresionat fantastic”, a spus

în fața liderilor PNL, care l-au aplaudat, potrivit surselor citate.

Printre liderii liberali a vorbit și Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, care a spus că medicul este „alegerea cea mai bună, trebuie să deblocăm Bucureștiul”, susțin sursele.

Omul care va fi susținut de PSD și PNL ca să contracandideze împotriva primarului Nicușor Dan este fiul lui Ion Cîrstoiu, fost deputat de Argeș timp de două mandate, în perioada 1996 și 2004. Ion Cîrstoiu a fost ales pe listele PD și ulterior a trecut la PSD. De asemenea, el a mai fost primar și prefect de Argeș.

De asemenea, Cătălin Cîrstoiu este finul fostului Președinte Traian Băsescu.

Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă l-au

miercuri pe Cătălin Cîrstoiu. Gabriela Firea şi Sebastian Burduja sunt coordonatorii campaniei pe Bucureşti.

Editor :

Sursa: https://www.digi24.ro/alegeri-locale-2024/cirstoiu-a-fost-prezentat-liderilor-pnl-la-o-zi-dupa-lansarea-candidaturii-sunt-legat-de-pnl-prin-tatal-meu-multi-ati-lucrat-cu-el-2731103

Ultimă oră

Același autor