34.8 C
București
20 iunie, 2024

Ciolacu: M-am plimbat prin Sectorul 1, după provocarea doamnei Armand. Sacii de gunoi stau de zile întregi pe străzi

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, spune, duminică într-un mesaj pe Facebook, că a văzut 8 pubele „pline ochi, tronând nederanjate în soare, în mijlocul zilei și-n mijlocul străzii, chiar lângă Sala Palatului” precum și pe mai multe străzi din Sectorul 1 în timp ce se plimba prin acesta. El dă vina pe administrația condusă de primarul Clotilde Armand, despre care spune că este „perfect compatibilă cu dezastrul administrativ, cu gunoiul și cu risipa”.

„8 pubele pline ochi, tronând nederanjate în soare, în mijlocul zilei și-n mijlocul străzii, chiar lângă Sala Palatului, mi-au amintit că doamna Clotilde Armand m-a provocat la o plimbare prin București.

De ce nu? – mi-am zis. Trebuie să fie multe de văzut în Sectorul 1, odată cel mai frumos sector al Bucureștiului.

Am ales totuși să mă plimb ziua, noaptea Sectorul 1 e patria șobolanilor. N-am ales traseul propus de doamna Armand, știind că toți cei care au urmat-o regretă acum enorm încrederea acordată doamnei.

Am pornit așadar în plimbare într-o tăcere asurzitoare – niciun zgomot de șantier, nicio schelă pe vreun bloc nereabilitat termic sau la o școală sau grădiniță, la oricare dintre investițiile cele promise în urmă cu doi ani. Nimic din cele cu care vă lăudați pe Facebook, nu există în realitate, doamnă Armand!

Cu toate acestea, de unde atâtea deșeuri din construcții pe Drumul Stegarului, doamnă? Știu, veți spune că am ales o zonă de periferie, plină de tone de gunoi, doar ca să vă ponegresc. E drept, Drumul Stegarului e departe, dar pe unde altundeva să ne plimbam dacă Promenada verde, promisă în campanie, e doar o vorbă goală și restul gunoi?

Să ne plimbăm pe străzi, prin cartiere, doamnă Armand? E la fel! Sacii de gunoi stau de zile întregi pe Strada Pajurei 7A, pe Nadeș e mai rău decât pe Stegarului. În capăt, pe Strada Mânăstirea Dealul, gunoi. După colț, pe Bucureștii Noi 202, iar gunoi. În față la SNSPA, pe Bld. Expoziției 30, alți saci de gunoi. Practic, oriunde ai merge, ceea ce odată se numea Sectorul Verde este acum plin de mult praf, bănci și coșuri de gunoi rupte sau lipsă și, peste toate, multă, foarte multă mizerie. Un Sector al gunoaielor!

Las mai jos fotografiile făcute în plimbare. Nu pentru dumneavoastră, cei care locuiți în Sectorul 1 și care vă izbiți zi de zi de munții de gunoaie. Ci pentru doamna Armand care, neobișnuită să meargă pe stradă, poate va vedea strada aici, pe Facebook.

P.S. Nu vă mulțumesc pentru invitație, doamnă Armand! Deși incompatibilă cu funcția publică pe care o dețineți, plimbarea făcută mi-a arătat un lucru clar: că sunteți perfect compatibilă cu dezastrul administrativ, cu gunoiul și cu risipa. Probabil îi urâți extrem de mult pe locuitorii acestui Sector încât să-i pedepsiți atât de rău!”, arată mesajul lui Marcel Ciolacu

Editor :

Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/ciolacu-m-am-plimbat-prin-sectorul-1-dupa-provocarea-doamnei-armand-sacii-de-gunoi-stau-de-zile-intregi-pe-strazi-2287297

Ultimă oră

Același autor