19.1 C
București
16 septembrie, 2024

Ciolacu, despre posibilitatea ca Popescu-Piedone să candideze pentru un mandat de parlamentar pe listele PSD: Nu am discutat încă

astăzi, 14:31

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că nu s-a discutat „încă” despre posibilitatea ca primarul în funcţie al sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, să se regăsească pe lista PSD Bucureşti pentru Parlament.

„Nu am discutat încă. Nu am discutat cu preşedinta organizaţiei de Bucureşti, nu am discutat cu preşedinţii organizaţiilor de sector. (…) Haideţi să vedem, e o discuţie pe care o avem în interiorul partidului”, a afirmat Marcel Ciolacu, răspunzând unor întrebări în cadrul unei declaraţii de presă făcute sâmbătă la Cornu, în judeţul Prahova.

Surse politice avansează ideea unei posibile candidaturi a lui Cristian Popescu Piedone pe listele PSD Bucureşti pentru un mandat de parlamentar. De altfel, şi la alegerile parlamentare trecute PSD a inclus pe liste mai mulţi parlamentari care sunt membri ai PUSL.

Sursa: https://www.news.ro/politic-intern/ciolacu-despre-posibilitatea-ca-popescu-piedone-sa-candideze-pentru-un-mandat-de-parlamentar-pe-listele-psd-nu-am-discutat-inca-1922403107002024091421725625

Ultimă oră

Același autor