16.1 C
București
16 septembrie, 2024

Ciolacu, despre o eventuală candidatură a lui Piedone pe listele PSD la parlamentare: N-am discutat cu Gabriela Firea

Preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), Marcel Ciolacu, a declarat sâmbătă, într-o conferinţă de presă susţinută în localitatea prahoveană Cornu, că se poartă discuţii în interiorul partidului despre o eventuală candidatură a lui Cristian Popescu Piedone pe listele PSD pentru alegerile parlamentare. La discuții participă și organizația PSD București, condusă de Gabriela Firea. Aceasta din urmă și Piedone au fost contracandidați la alegerile locale din Capitală.

„N-am discutat cu preşedinta organizaţiei de Bucureşti, nu am discutat cu preşedinţii organizaţiilor de sector. Este a doua regională pe care o facem. (…) Haideţi să vedem! E o discuţie pe care o avem în interiorul partidului”, a spus liderul PSD, fiind întrebat despre candidatura fostului primar al sectorului 5 pe lista PSD pentru parlamentare.

Declarația liderului PSD vine și în contextul în care Cristian Popescu Piedone

Firea, șefa PSD București, la alegerile pentru Primăria Capitalei din acest an.

Marcel Ciolacu a efectuat, sâmbătă, o vizită la Şcoala Gimnazială „Profesor Cristea Stănescu” din comuna Cornu pentru a vedea stadiul pregătirii acesteia pentru noul an şcolar.

Editor :

Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/ciolacu-vrea-sa-discute-cu-firea-despre-o-candidatura-a-lui-piedone-pe-listele-psd-la-parlamentare-2921437

Ultimă oră

Același autor