10 C
București
24 aprilie, 2024

Chefi la cuțite, lider detașat de audiență Echipele s-au refăcut aseară: ei sunt concurenții aduși de Florin Dumitrescu din bootcamp

Ediție încărcată de adrenalină a emisiunii Chefi la cuțite aseară, la Antena 1: Florin Dumitrescu a folosit amuleta care i-a permis să aducă noi concurenți din bootcamp, completând echipele. A urmat un battle cu o provocare grea din partea Ginei Pistol, victoria revenindu-i echipei lui Sorin Bontea, într-o ediție a show-ului culinar lider incontestabil de audiență.

Difuzată în intervalul orar 20:28–23:52, emisiunea

de ieri seară a ocupat primul loc în topul audiențelor pe toate segmentele de public. Pe targetul comercial, Antena 1 a înregistrat 8.7 puncte de rating și 29% cotă de piață, în timp ce postul de pe locul secund, Pro TV, a obținut cu Finala Survivor 5.6 puncte de rating cu 18.6% cotă de piață. La orașe, show-ul culinar a fost lider de audiență, înregistrând 8 puncte de rating și 21.8% cotă de piață, în timp ce ocupantul locului 2, Pro TV, a obținut 5.8 puncte de rating și 15.8% cotă de piață. Chefi la cuțite s-a impus ca lider de piață și la nivel național, cu 7.1 puncte de rating și 20.1% cotă de piață, în timp ce Pro TV a înregistrat 6.7 puncte de rating și 18.8% cotă de piață. În minutul de aur 22:26, ediția de ieri seară Chefi la cuțite a fost urmărită de peste 1,6 milioane de telespectatori. Totodată, Antena 1 s-a impus ca lider de audiență pe întregul interval orar Prime Time , înregistrând pe segmentul de public comercial 6.9 puncte de rating și 25.3% cotă de piață, în timp ce postul de pe locul 2, Pro TV, a obținut 5.7 puncte de rating și 21.1% cotă de piață. Antena 1 și-a păstrat supremația în Prime Time și pe tronsonul urban, obținând 6.3 puncte de rating și 17.9% cotă de piață, postul de pe locul secund, Pro TV, înregistrând 6.1 puncte de rating și 17.3% cotă de piață.

Aseară, la Chefi la cuțite , Florin Dumitrescu a adus schimbări mari în componența echipelor, folosind amuleta care i-a permis să nominalizeze concurenți noi din bootcamp pentru completarea taberelor. Astfel, pentru propria echipă, l-a ales pe Stelian Nistor, pentru echipa lui Chef Bontea i-a ales pe Matthew Ehsanmehr și Adriana Stănescu, în timp ce pentru cea a lui Chef Scărlătescu i-a convocat pe Iulia Istrate și Ștefan Nistor. Așadar, în urma convocărilor lui Chef Dumitrescu, fiecare dintre cele trei echipe a revenit la numărul de șapte concurenți. Cu forțele proaspăt refăcute, taberele s-au întrecut într-un ritm trepidant, preparând farfurii compuse din 11 elemente. Astfel, muzicienii din Orchestra Simfonică București, invitați să jurizeze, au avut de degustat nu mai puțin de 33 de elemente – totalul preparatelor din farfuriile create de cele trei echipe. În urma voturilor, victoria i-a revenit echipei lui Sorin Bontea, după duelul eliminator Cătălin Scărlătescu despărțindu-se de concurentul său, Mario Zahariea. Confruntările culinare de la Chefi la cuțite vor reveni cu momente tensionate și răsturnări de situație săptămâna viitoare la Antena 1 și pe AntenaPLAY, luni, marți și miercuri, de la 20:30.

Sursa: Kantar Media

Copyright: ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group

Analiza este făcută pe target-urile 21-54 Urban, Urban și Național

Perioada 24 mai 2023

Sursa: https://jurnalul.ro/timp-liber/jurnalul-tv/chefi-la-cutite-lider-detasat-de-audienta-echipele-s-au-refacut-aseara-ei-sunt-concurentii-adusi-de-florin-dumitrescu-din-bootcamp-932805.html

Ultimă oră

Același autor