34.8 C
București
20 iunie, 2024

CFR Călători pune la dispoziţie în perioada sărbători pascale capacitatea maximă de transport

CFR Călători informează că în zilele cu trafic crescut din această perioadă a sărbătorilor pascale este pusă la dispoziţia călătorilor capacitatea maximă de transport, tehnic disponibilă.

CFR Călători pune la dispoziţia călătorilor capacitatea maximă de transport, tehnic disponibilă, pentru asigurarea mobilităţii către destinaţiile dorite, în perioada sărbătorilor pascale.

De asemenea, sunt suplimentate operativ, în funcţie de parcul disponibil şi solicitările de trafic, trenurile care circulă pe cele mai solicitate rute care conectează capitala cu oraşele mari din principale regiuni ale ţării.

„Pentru a avea o predictibilitate a cererii de transport şi pentru a ne putea adapta cât mai bine capacitatea de transport la fluxul de călători prognozat, CFR Călători recomandă pasagerilor planificarea din timp a călătoriei, inclusiv cumpărarea legitimaţiilor de călătorie. Pentru evitarea supraaglomerării la anumite trenuri, recomandăm pasagerilor utilizarea tuturor trenurilor CFR Călători din graficul unei zile de circulaţie. Achiziţiile online pot fi făcute până la ora de plecare a trenului din staţie, în funcţie de locurile disponibile”, informează, duminică, CFR Călători.

Biletele în trafic intern pot fi achiziţionate cu o anticipaţie de până la 30 zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

astăzi, 07:56

Sursa: https://www.mediafax.ro/social/cfr-calatori-pune-la-dispozitie-in-perioada-sarbatori-pascale-capacitatea-maxima-de-transport-21802282

Ultimă oră

Același autor