26.4 C
București
6 mai, 2024

Ce pierde de fapt alianța PSD – PNL dacă nu câștigă Capitala

26.04.2024 11:21

26.04.2024 11:16

foto pexels

Dacă pierde Bucureștiul, alianța PSD – PNL va pierde mai mult de atât, în perspectiva alegerilor prezidențiale.

PSD și PNL s-au despărțit la București, dar continuă împreună ca și coaliție. Deși au privit cu aparentă relaxare candidatura pentru București, liderii PSD și PNL sunt pregătiți să piardă Capitala? Și cu ce cost?

Profesorul Bogdan Teodorescu a subliniat, în emisiunea ”Ce se întâmplă?”, realizată de Răzvan Dumitrescu la DCNewsTV, că pierderea Bucureștiului ar influența direct alegerile prezidențiale, din septembrie: ” Pierderea Capitalei este un eșec al coaliției. Nu pierderea e problema, ci cum o pierd. Ei au creat un mesaj în care au spus: ne unim să câștigăm tot… ne-am unit și am pierdut”. ”Adică a fost nevoie de o mare unire ca să pierdem, e super mesaj” a remarcat Răzvan Dumitrescu.

”Dacă tu pierzi cea mai vizibilă bătălie, vor fi destui care vor fi în stare să o vândă negativ” a remarcat profesorul Teodorescu. Acesta a mai subliniat că alianța PSD – PNL copiază USL-ul, care a avut două mari calități, însă, care a diferențiat-o: era în opoziție și se bătea cu ”the big bad”, Traian Băsescu. Acesta a mai punctat că dacă USL-ul trebuia să se bată cu ”monstrul” de la Cotroceni, dar și să ajungă la Putere, actuala alianță este deja la Putere și cam ei sunt monstrul, deși au conturat AUR în acest rol.

Vezi mai mult în video:

26 apr 2024, 10:10

Sursa: https://www.dcnews.ro/ce-pierde-de-fapt-alianta-psd-pnl-daca-nu-castiga-capitala_957234.html

Ultimă oră

Același autor