1 C
București
9 decembrie, 2023

Ce a fost distrus în incendiul ce a izbucnit în camera de corpuri delicte a Poliției Capitalei. Aproape 50% din probele din dosare au fost distruse

Poliția Capitalei a anunțat ce a fost distrus în incendiul ce a izbucnit în camera de corpuri delicte.

Angajații ISU s-au luptat peste 18 ore să stingă incendiul care a izbucnit la depozitul cu probe al Poliției Capitalei, din Sectorul 6.

a Poliției Capitalei, situată într-o clădire din Sectorul 6, după o estimare preliminară, se aflau următoarele bunuri:

Articole îmbrăcăminte, încălțăminte, textile și accesorii vestimentare

Biciclete, triciclete, trotinete -Produse agrement (jucării, articole sportive etc)

Alcool -Scule, unelte și obiecte folosite la săvârșirea infracțiunilor

Arme albe (cuțite, săbii, arcuri)

Produse cosmetice

Componente PC

Depozitul se află în administrarea Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice București și are o suprafață de aproximativ 1.200m², Direcția Generală de Poliție a Municipiului București plătind doar o parte din utilități.

În acest spațiu sunt păstrate bunurile ridicate de către structurile de Poliție din Capitală.

Toată locația are asigurată paza umană la intrarea în curte, precum si puncte fixe, unul dintre punctele fixe fiind amplasat lângă depozit.

Depozitul este asigurat cu sistem de supraveghere video gestionat de către DGPMB, același depozit având și supraveghere video asigurată de DGRFPMB.

Precizăm, de asemenea, că paza și serviciile în ceea ce privește protocolul de protecție și stingere a incendiilor este asigurat de către locatorul spațiului, iar Direcția Generală de Poliție a Municipiului București achita aceste servicii”, transmite Poliţia Capitalei.

Deocamdată nu se ştie cauza izbucnirii acestui incendiu, dar poliţiştii nu exclud ipoteza ca focul să fi fost pus intenţionat.

Incendiu de 18 ore în depozitul în care Poliţia Capitalei ţinea probele din dosare

Sursa: https://jurnalul.ro/stiri/observator/probe-distruse-incendiul-camera-corpuri-delicte-politia-capitalei-944587.html

Ultimă oră

Același autor